Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Ημέρα:

spot_img

Κώστας Μορφίδης: Θέλουμε να φανεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάμπτει

«Ετοιμαζόμαστε για τις επικείμενες ευρωεκλογές και σύμφωνα με το καταστατικό μας, μπαίνουμε σε μία προκριματική διαδικασία για να επιλέξουμε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.».

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στην τοπική ΕΡΑ, ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Κώστας Μορφίδης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ανάκαμψη του κόμματος της Αριστεράς θα αποτυπωθεί και στην κάλπη των ευρωεκλογών.

«Την Κυριακή (14/4) μπαίνουμε στη διαδικασία να ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αυτούς που προτιμούν να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο…»

«Έχουμε δεχτεί αιτήσεις από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι υποψήφιοι με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και την Κυριακή (14/4) μπαίνουμε στη διαδικασία να ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αυτούς που προτιμούν να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο.

Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχουμε 9 υποψήφιους, από τους οποίους δύο θα μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και η διαδικασία αυτή θα γίνει την Κυριακή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.  Η διαδικασία μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, για όσους έχουν κάνει εγγραφή, αλλά  και με κάλπη, στα σημεία όπου αυτές θα στηθούν και είναι τα ίδια σημεία, όπως είχαμε κάνει και τις εκλογές για τον πρόεδρο. Στην Καβάλα θα είναι στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», στην Ελευθερούπολη στο δημαρχείο, στη Χρυσούπολη στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και στη Θάσο, στο πρώην κοινοτικό κατάστημα του δήμου», ανέφερε σχετικά ο κ. Μορφίδης. 

«Θέλουμε να φανεί ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. φαίνεται ότι ανακάμπτει και ότι είναι εδώ να εκπροσωπήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας» 

«Ο αριθμός των υποψηφίων ευρωβουλευτών δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και κυρίως είναι το θέμα η συμμετοχή. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι βλέπουμε ότι η κοινωνία θέλει να συμμετέχει στα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., θέλει να συμμετέχει στη μάχη αυτή των ευρωεκλογών, που για μας είναι σημαντική, γιατί θεωρούμε ότι είναι η ευκαιρία να αποτυπωθεί και εκλογικά η ανάκαμψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., μετά τις εθνικές εκλογές και την διπλή ήττα που είχαμε και όλα βέβαια τα προβλήματα που ακολούθησαν. Θέλουμε να φανεί ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. φαίνεται ότι ανακάμπτει και ότι είναι εδώ να εκπροσωπήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...