Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Ημέρα:

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος βρέθηκε στη λίστα με τους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού, Γιάννης Μαρκιανός.

«Την προηγούμενη Παρασκευή ο Οργανισμός Τουρισμού του νησιού μας, με την ευκαιρία ότι η Θάσος βρέθηκε σε μία λίστα με τους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη, πραγματοποίησε στο Καλογερικό μία γιορτή με αφορμή αυτήν την επιτυχία, στη διάρκεια της οποίας συνεχάρη, αλλά και βράβευσε ανθρώπους, που αγωνίζονται πάρα πολλά χρόνια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκιανός.

«Αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό και θα γίνεται σε ετήσια βάση και σε αυτή θα βραβεύονται διάφοροι άνθρωποι κάθε χρονιά, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζεται η στρατηγική μας…»

«Δεν είναι κάτι το οποίο προέκυψε μέσα σ’ ένα έτος. Πάρα πολλοί άνθρωποι και για πάρα πολλά χρόνια αγωνίζονται για το τουριστικό προϊόν της Θάσου και προσπαθούν να φέρουν το νησί σε υψηλά επίπεδα. Αυτό το οποίο σχεδιάστηκε αλλά και ανακοινώθηκε την ημέρα εκείνη είναι ότι αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό και θα γίνεται σε ετήσια βάση και σε αυτή θα βραβεύονται διάφοροι άνθρωποι κάθε χρονιά, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζεται η στρατηγική, θα παρουσιάζονται νέοι τρόποι με τους οποίους θα κινείται ουσιαστικά το νησί της Θάσου και θα προχωράει για να φτάσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», επισήμανε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θάσου. 

«Εκτός ότι μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους, μας γεμίζει και ευθύνη για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό και στις προσδοκίες των επισκεπτών μας…»

«Πραγματικά ήταν κάτι που μας εξέπληξε. Το δείγμα είναι πραγματικά τεράστιο. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο είναι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι δηλαδή μία λίστα, η οποία προέκυψε τυχαία και φυσικά αυτό εκτός ότι μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους, μας γεμίζει και ευθύνη για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό και στις προσδοκίες των επισκεπτών μας. Είναι κάτι το οποίο όλο αυτό το έτος θα το προβάλλουμε, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν τη δυναμική του νησιού μας», ανέφερε καταληκτικά ο Γιάννης Μαρκιανός.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...