Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Ημέρα:

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις εκλογές / Το δικό μου στοίχημα είναι να ενεργοποιηθούν οι μόνιμες επιτροπές του τμήματος / Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν συντελεστεί πάρα πολλά θετικά για τον κλάδο μας

«Το ζητούμενο των εκλογών της Κυριακής (19/5) είναι να υπάρχει συμμετοχή από τους συναδέλφους μηχανικούς. Αυτό που λέω στους συναδέλφους, νέους και παλιούς, είναι ότι τα όργανα διοίκησης θα εκλεγούν είτε ψηφίσουν 50, είτε 100 ή 1.000. Άρα λοιπόν είναι σημαντικό να επιλέξουν πρόσωπα, να πάρουν θέση και να έρθουν να ψηφίσουν. Μην αφήσουν άλλους να αποφασίζουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους εκπροσωπήσουν».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ενόψει των εκλογών του Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών και αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ., Απόστολος Παυλίδης. 

«Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις εκλογές, δηλαδή δεν ψηφίζουμε και εξαφανιζόμαστε. Μετά από τις εκλογές το δικό μου στοίχημα είναι να ενεργοποιηθούν οι μόνιμες επιτροπές του τμήματος…»

«Άρα λοιπόν είναι κρίσιμη η συμμετοχή. Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις εκλογές, δηλαδή δεν ψηφίζουμε και εξαφανιζόμαστε. Μετά από τις εκλογές το δικό μου στοίχημα είναι να ενεργοποιηθούν οι μόνιμες επιτροπές του τμήματος για να μπορούμε να διαμορφώσουμε πιο συγκροτημένη άποψη για τα ζητήματα που έχουν τοπικό ενδιαφέρον, για να μπορούμε να σχεδιάσουμε υποδομές για την περιοχή. Άρα θέλουμε συμμετοχή και μετά. Εγώ είμαι επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στην Ανατολική Μακεδονία. Είναι η μεγαλύτερη παράταξη σε όλη τη χώρα έχει και επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο του Τ.Ε.Ε., τον Γιώργο Στασινό, επομένως πηγαίνουμε με αυτόν επικεφαλής στις εκλογές», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Παυλίδης. 

«Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια…»

«Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν συντελεστεί πάρα πολλά θετικά για τον κλάδο μας. Έχουμε παρέμβαση σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν, έχουμε πάρα πολύ στενή συνεργασία με τα υπουργεία, τα οποία είναι στενά με το επάγγελμά μας, με παρέμβαση σε νομοσχέδια, σε διατάξεις που μας αφορούν. Βελτιώσαμε το «Εξοικονομώ» για παράδειγμα πολλές φορές, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας την ηλεκτρονική ταυτότητα, δημιουργήσαμε το μητρώο προσεισμικού ελέγχου και ξεκινούν οι προσεισμικοί έλεγχοι μετά από τον Ιούνιο σε πολλά κτήρια. Δημιουργήσαμε και τον ενιαίο ψηφιακό χάρτη, που ήταν και η κεντρική μας υπόσχεση κατά κάποιο τρόπο το 2019.  Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια. Έχουμε προγραμματίσει και ημερίδες το αμέσως επόμενο διάστημα και ζητούμε την ψήφο των συνάδελφων τόσο στην τοπική αντιπροσωπεία, όσο και στην κεντρική, προκειμένου να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το οποίο ήδη έχουμε δρομολογήσει», ανέφερε καταληκτικά ο Απόστολος Παυλίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...