Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
spot_img

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Ημέρα:

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις εκλογές / Το δικό μου στοίχημα είναι να ενεργοποιηθούν οι μόνιμες επιτροπές του τμήματος / Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν συντελεστεί πάρα πολλά θετικά για τον κλάδο μας

«Το ζητούμενο των εκλογών της Κυριακής (19/5) είναι να υπάρχει συμμετοχή από τους συναδέλφους μηχανικούς. Αυτό που λέω στους συναδέλφους, νέους και παλιούς, είναι ότι τα όργανα διοίκησης θα εκλεγούν είτε ψηφίσουν 50, είτε 100 ή 1.000. Άρα λοιπόν είναι σημαντικό να επιλέξουν πρόσωπα, να πάρουν θέση και να έρθουν να ψηφίσουν. Μην αφήσουν άλλους να αποφασίζουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους εκπροσωπήσουν».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ενόψει των εκλογών του Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών και αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ., Απόστολος Παυλίδης. 

«Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις εκλογές, δηλαδή δεν ψηφίζουμε και εξαφανιζόμαστε. Μετά από τις εκλογές το δικό μου στοίχημα είναι να ενεργοποιηθούν οι μόνιμες επιτροπές του τμήματος…»

«Άρα λοιπόν είναι κρίσιμη η συμμετοχή. Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις εκλογές, δηλαδή δεν ψηφίζουμε και εξαφανιζόμαστε. Μετά από τις εκλογές το δικό μου στοίχημα είναι να ενεργοποιηθούν οι μόνιμες επιτροπές του τμήματος για να μπορούμε να διαμορφώσουμε πιο συγκροτημένη άποψη για τα ζητήματα που έχουν τοπικό ενδιαφέρον, για να μπορούμε να σχεδιάσουμε υποδομές για την περιοχή. Άρα θέλουμε συμμετοχή και μετά. Εγώ είμαι επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στην Ανατολική Μακεδονία. Είναι η μεγαλύτερη παράταξη σε όλη τη χώρα έχει και επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο του Τ.Ε.Ε., τον Γιώργο Στασινό, επομένως πηγαίνουμε με αυτόν επικεφαλής στις εκλογές», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Παυλίδης. 

«Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια…»

«Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν συντελεστεί πάρα πολλά θετικά για τον κλάδο μας. Έχουμε παρέμβαση σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν, έχουμε πάρα πολύ στενή συνεργασία με τα υπουργεία, τα οποία είναι στενά με το επάγγελμά μας, με παρέμβαση σε νομοσχέδια, σε διατάξεις που μας αφορούν. Βελτιώσαμε το «Εξοικονομώ» για παράδειγμα πολλές φορές, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας την ηλεκτρονική ταυτότητα, δημιουργήσαμε το μητρώο προσεισμικού ελέγχου και ξεκινούν οι προσεισμικοί έλεγχοι μετά από τον Ιούνιο σε πολλά κτήρια. Δημιουργήσαμε και τον ενιαίο ψηφιακό χάρτη, που ήταν και η κεντρική μας υπόσχεση κατά κάποιο τρόπο το 2019.  Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια. Έχουμε προγραμματίσει και ημερίδες το αμέσως επόμενο διάστημα και ζητούμε την ψήφο των συνάδελφων τόσο στην τοπική αντιπροσωπεία, όσο και στην κεντρική, προκειμένου να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το οποίο ήδη έχουμε δρομολογήσει», ανέφερε καταληκτικά ο Απόστολος Παυλίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Και όρεξη έχουμε και όντως τρέχουμε

«Το κυριότερο για μια διοίκηση είναι να στοχεύει ψηλά...

Αναγκαία η ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

Χρήστος Πριονίδης: Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να...

Ελπίζουν σε ένα καλό το τριήμερο στην εστίαση

«Περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,...

Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Ντίνος Κλειτσιώτης: Συμβουλευτείτε φοροτεχνικό για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις Με σχετικά...

Πώς να αποφύγεις την εφιαλτική γονική αποξένωση και να μην «χάσεις» το παιδί σου!

Η γονική αποξένωση είναι μια δύσκολη και επώδυνη κατάσταση,...

Μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των μαθητών στα σχολεία της Καβάλας

Αθανασία Γαϊτανίδου: Έχουμε φτάσει στο σημείο και μέσα στην...

10.000 «έξυπνα» υδρόμετρα έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΚ

Στις 10.000 ανέρχονται τα νέα «έξυπνα» υδρόμετρα που έχει...

81χρονος σκότωσε την σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άνδρας 81 ετών τραυμάτισε...