Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας πρόσφεραν γεύμα στα παιδιά της Παιδόπολης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης , ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Καβάλας, πραγματοποίησε την Τέταρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 ψυχαγωγική – χριστουγεννιάτικη εορτή στα Goody’s με γεύμα και δώρα, στα παιδιά της Παιδόπολης “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 16 παιδάκια (κορίτσια – αγόρια ) με συνοδούς της Παιδόπολης και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΗΛΙΑ ΚΙΟΣΣΕ.

Ήταν μια επιβεβλημένη πράξη ανθρωπιάς από μέρους του Συνδέσμου μας για τα παιδάκια της συγκεκριμένης Παιδόπολης, η οποία είχε προγραμματιστεί από καιρό και υλοποιήθηκε την συγκεκριμένη ημερομηνία, προσφέροντας σε όλα τα παιδάκια ηλικίας 4 εως 16 ετών αγόρια και κορίτσια μια απογευματινή ψυχαγωγική εκδήλωση ξεγνοιασιάς χαράς και ευτυχίας.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Σύνδεσμος μας θα συνεχίσει να προσφέρει και σε άλλα ιδρύματα της πόλης μας, παρά τα πενιχρά έσοδα του και την πανδημία, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τα ανθρώπινα αισθήματα-χαρακτήρα των Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Καβάλας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Χρήστος Πόντικας Ηλίας Κιοσσές

Υπαστυνόμος ε.α. Υπαστυνόμος ε.α.

spot_img

Διαφημίσεις