Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
spot_img

Σουηδοί «αγοραστές» δίνουν ραντεβού στην Καβάλα

Ημέρα:

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση της πρώτης συνάντησης Σουηδών «αγοραστών» με εξαγωγικά ώριμες επιχειρήσεις της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της δράσης, Σουηδοί «αγοραστές», διανομείς και δημοσιογράφοι του τομέα Τροφίμων και μη αλκοολούχων Ποτών δίνουν ραντεβού την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Airotel Galaxy Hotel στην Καβάλα.

Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, σε ένα τριήμερο γεμάτο συναντήσεις, γευσιγνωσίες, επισκέψεις σε πρότυπες παραγωγικές μονάδες, επαγγελματικό networking και μία σειρά μοναδικών δράσεων, οι 30 επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης οι οποίες δήλωσαν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν με γνώμονα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους, εξετάζοντας την προοπτική διείσδυσής τους στην αγορά της Σκανδιναβίας.

Σκοπός αυτής της επιχειρηματικής δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, είναι αρχικά να αξιολογηθούν οι εταιρείες και τα προϊόντα τους προκειμένου να δημιουργηθούν τα κατάλληλα προαπαιτούμενα για την ενδεχόμενη είσοδό τους στη Σουηδική αγορά. Ακόμα η δράση στοχεύει στο να ενισχύσει τη δυναμική των ελληνικών προϊόντων αξιολογώντας τα ισχυρά και μη χαρακτηριστικά τους, δίνοντας ενδελεχή ανατροφοδότηση στις επιχειρήσεις οι οποίες στη συνέχεια θα μπορέσουν να μελετήσουν και να αξιοποιήσουν αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες εσωτερικά. Οι 30 επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συζητήσουν με κάθε έναν από τους Σουηδούς επιχειρηματίες ξεχωριστά.

Καθώς η διείσδυση σε μία αγορά με αυξημένο εξαγωγικό ενδιαφέρον όπως αυτή της Σουηδίας είναι μία διαδικασία που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό, η δράση αυτή αποτελεί το πρώτο από τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με σκοπό την ενίσχυση των εξαγωγικών προσπαθειών των επιχειρήσεων της.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...

Δεκτή η προσφυγή του ΟΛΚ για τον χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στο λιμάνι

Για την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης,...

Συνεχίζεται με προβλήματα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα εφαρμογής του μέτρου της...