Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Αντιπεριφέρεια Καβάλας: Σύσκεψη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου

Ημέρα:

Μια ουσιαστική συζήτηση για τα αναπτυξιακά θέματα του Ν. Καβάλας (Π.Ε. Καβάλας – Π.Ε. Θάσου) είχαν σήμερα το πρωί, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα, με παρόντα τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. Το κυρίαρχο θέμα της συζήτησής ήταν η στήριξη από την Περιφέρειας ΑΜΘ της προσπάθειας για τη διεύρυνση των αεροπορικών  συνδέσεων του αεροδρομίου Μέγας Αλέξανδρος με άλλους προορισμούς, καθώς και θέματα που αφορούν τον θαλάσσιο τουρισμό και το βιοτεχνικό πάρκο, μεταξύ άλλων.

 Υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε τη διάθεση για συνεργασία και στήριξη των προσπαθειών του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας ότι «ο σημερινός περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, έχει μια μακρά διαδρομή στο χώρο του επιμελητηριακού κόσμου, είναι ένας άνθρωπος που διετέλεσε πρόεδρος του Επιμελητήριου Έβρου και του Περιφερειακού Επιμελητηρίου ΑΜΘ, όπως και προσωπικά έχω μια μακρά διαδρομή στο χώρο των Επιστημονικών Επιμελητηρίων, οπότε είμαστε στο πλευρό των επιχειρήσεων» και πρόσθεσε ότι « πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να εγκαινιάσουμε μια γόνιμη και παραγωγική διαδρομή σε όλη τη διάρκεια της παρούσας θητείας, δρομολογώντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες και αντιμετωπίζοντας προβλήματα, στα οποία η έγκαιρη διαχείριση έχει καλύτερα αποτελέσματα, απ’ ότι αν τα αφήσεις να γιγαντωθούν».

Με την σειρά του ο κ. Δέμπας υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «Μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια, οι προκλήσεις είναι πολλές και ευχόμαστε μέσα από την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και στο παρελθόν, να την συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια προς όφελος της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων μας και της τοπικής κοινωνίας. Με την Περιφέρεια ανέκαθεν είχαμε ανοιχτές γραμμές και διαύλους επικοινωνίας. Είναι ιδιαίτερα θετικό ότι ο Χριστόδουλος Τοψίδης προέρχεται  από το Επιμελητήριο Έβρου και γνωρίζει τα προβλήματα πολύ καλά»

Τέλος ο κ. Ιωσηφίδης με την σειρά του τόνισε ότι  «Είχα μία συζήτηση με την διοίκηση του Επιμελητηρίου, ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης, σε αυτήν τέθηκαν κάποια θέματα, δεσμευτήκαμε αμφότεροι για μια ουσιαστική συνεργασία, για να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα, προς όφελος των επιχειρήσεων της περιοχής μας»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αναστολή της αποχής των δικηγόρων της Καβάλας

Την αναστολή της αποχής των δικηγόρων-μελών της αποφάσισε την...

Καβάλα: Εξαπάτησε γυναίκα με την μέθοδο του τροχαίου

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 5/3, στη...

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Δεν μπορείς να «παίρνεις» ξαφνικά την περιουσία του πολίτη

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα...

Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα στην Τόσκα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024...

«Από το Εξάστερο της Ανατολικής Θράκης στην Κεραμωτή»

Εκδήλωση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κεραμωτής «Ο ΝΕΣΤΟΣ» Μεγάλη...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο συντάκτης του ανθελληνικού ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός έκανε...

Παρουσίαση του βιβλίου της Ρίκας Μπενβενίστε «Οι Ναυαγοί»

Η συγγραφέας - ιστορικός, Ρίκα Μπενβενίστε, παρουσίασε το απόγευμα...