spot_img

Τελευταία Θέματα

spot_img
spot_img

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

spot_img
spot_img

Στράτος Μακρογιαννίδης: Άστοχο το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου

«Θα περίμενα από τον ΕΣΚ να μου δώσει τα εύσημα για το έργο που παρέχουμε»

Απάντηση στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για επιστροφή των απογευματινών δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ, έδωσε ο πρόεδρός του, Στράτος Μακρογιαννίδης, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

«Όντως λάβαμε ένα έγγραφο από τον ΕΣΚ για τις άγονες γραμμές. Θα περίμενα από τον ΕΣΚ να μου δώσει τα εύσημα για το έργο που παρέχουμε στην πόλη μας. Σήμερα τα παιδιά των ανθρώπων του εμπορικού συλλόγου, τους μαθητές, τους μεταφέρουμε δωρεάν. Κάνουμε κοινωφελές έργο. Μεταφέρουμε δωρεάν τα ΑΜΕΑ. Φοιτητές και μαθητές έχουν μειωμένο εισιτήριο. Έχουμε κάρτες μηνιαίες και μπόνους. Προσφέρουμε στον τόπο μας», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ.

Αναληθές το έγγραφο που μας έστειλε ο ΕΣΚ

«Είναι αναληθή αυτά που γράφουν οι κύριοι. Επειδή τους γνωρίζω προσωπικά και τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα θέλω να μπουν μια φορά στο λεωφορείο για να δουν τι κάνει και πως μετακινείται στην πόλη το αστικό. Το ζητάω σαν χάρη. Γράφουν ότι ταλαιπωρούμε τους επισκέπτες της Καβάλας. Ίσα ίσα το αντίθετο. Να έρθουν κοντά μας να μάθουν την αλήθεια. Στην Καλαμίτσα έχουμε τρεις γραμμές για να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες, τα νούμερα 4 και 5 και τη γραμμή του Μπάτη. Θεωρώ αναληθές το έγγραφο που μας έστειλε ο ΕΣΚ. Επειδή κι εμείς είμαστε επιχείρηση που προσδοκούμε το κέρδος, τους λέω ότι στις άγονες γραμμές δεν υπάρχει άτομο να μεταφέρουμε. Ούτε ένα!», πρόσθεσε ο Στράτος Μακρογιαννίδης.

Να δουν λίγο τα του οίκου τους κι όχι να κρίνουν συνεχώς τους υπόλοιπους

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας ζήτησε από τους εμπόρους να μη κατεβάζουν τα οχήματά τους στα καταστήματά τους, γιατί δημιουργούν πρόβλημα στους πελάτες τους που θέλουν να παρκάρουν για να ψωνίσουν.

«Να δουν λίγο τα του οίκου τους κι όχι να κρίνουν συνεχώς τους υπόλοιπους. Είναι δυνατόν να μην θέλουμε επισκέπτες στην πόλη μας; Στεκόμαστε δίπλα σε μαθητές, φοιτητές, έχουμε τόσα μπόνους, αλλά δεν νοείται με πετρέλαιο πάνω από 2 ευρώ να πηγαίνουμε σε ένα δρομολόγιο που δεν έχει επιβάτες. Το κόστος είναι μεγάλο. Το θέσαμε υπόψη του δημάρχου για να βοηθηθούμε, αλλά βρήκαμε τοίχο κι εκεί. Και οι υποσχέσεις του δημάρχου δεν υλοποιήθηκαν. Εξυπηρετούμε χρόνια το επιβατικό κοινό. Αν είναι δυνατό να δημιουργείται ένα θέμα από το τίποτα», υπογράμμισε καταληκτικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.