Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Π.Ε. Καβάλας βοήθησε ηλικιωμένους να εμβολιαστούν μέσω του Eurotaxi

Ημέρα:

spot_img

Δωρεάν μεταφέρει τους ηλικιωμένους στο Νοσοκομείο το Eurotaxi Καβάλας για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού μετά από συνένωση και συμφωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αντωνιάδη. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του φορέα κ. Γεράσιμο Τερλάκη η ανταπόκριση των ηλικιωμένων άνω των 80 ετών είναι αξιόλογη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το θέμα προέκυψε από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνιάδη. Ψάξαμε να βρούμε, ένα ποσοστό της ηλικιακής ομάδας άνω των 80 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί και ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο και τον λόγο που δεν το είχαν κάνει ως τώρα. Προέκυψε ότι πολλά άτομα δεν είχαν την απαιτούμενη βοήθεια και το μεταφορικό μέσο για να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα. Έτσι με πρωτοβουλία του κ. Αντωνιάδη και σε συνεργασία με το Eurotaxi ήρθαμε σε συμφωνία να μεταφέρουμε δωρεάν αυτούς τους ανθρώπους στα εμβολιαστικά κέντρα, να τους περιμένουμε να εμβολιαστούν και να τους γυρίζουμε στο σπίτι τους. Αυτό το πρόγραμμα ήταν μέχρι τις 31 Μαρτίου ωστόσο δεν θα αρνηθούμε σε κάποιον από αυτήν την ηλικιακή ομάδα να τον μεταφέρουμε και τώρα.

Υπήρξαν άτομα που μεταφέραμε και φάνηκε ότι το πρόβλημα του μη εμβολιασμού αυτών των ανθρώπων ήταν η έλλειψη μεταφορικού μέσου ή κάποιου ανθρώπου να τους πάει στο εμβολιαστικό κέντρο».

Χαμηλή η κίνηση

Για την επιβατική κίνηση γενικά αυτό το διάστημα είπε ότι «ο κλάδος του ταξί προσπαθεί να ανακάμψει, με δυσκολία βέβαια. Κινείται όπως όλη η αγορά. Δεν έχουμε ανέβει σε ό,τι αφορά τον φόρτο εργασίας. Προσπαθούμε,  υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις, ωστόσο είμαστε πολύ χαμηλά σε σχέση με το προηγούμενο έτος και δεν συζητάμε καν για τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούμε να πιάσουμε τα στάνταρντ των προηγούμενων ετών, έχουμε πέσει πάρα πολύ.

Η άνοδος των καυσίμων σίγουρα μας επηρεάζει. Όλα τα ταξί κινούνται με πετρέλαιο και όταν η τιμή του ανεβαίνει αισθητά, είναι λογικό να ανεβαίνει και η συντήρηση του αυτοκινήτου. Μαζί με το πετρέλαιο ανεβαίνουν κι άλλα είδη και μας επηρεάζει άμεσα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...