Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Kavala Expo με το βλέμμα στραμμένο στον κορωνοϊό

Μάρκος Δέμπας: «Θα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μήνυμα, ότι οι επιχειρήσεις μας είναι εδώ, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τελευταία με την έξαρση των κρουσμάτων...»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρήσεων, για την συμμετοχή τους στην φετινή Kavala Expo, απευθύνει ήδη η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Καβάλας, Μάρκο Δέμπα, η φετινή έκθεση, που αποτελεί εδώ και χρόνια μεγάλο θεσμό για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18 με 21 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί για άλλη μια χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης.

Προκειμένου να προσέλθουν όσο το δυνατό περισσότεροι εκθέτες, θα γίνει και έκπτωση στην τιμή των τετραγωνικών μέτρων για κάθε περίπτερο

«Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται έγκαιρα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας, αποφάσισε ότι η έκθεση θα γίνει κανονικά. Προκειμένου να προσέλθουν όσο το δυνατό περισσότεροι εκθέτες, θα γίνει και έκπτωση στην τιμή των τετραγωνικών μέτρων για κάθε περίπτερο. Πρώτα απ’ όλα φυσικά τίθεται το θέμα της υγείας και της ασφάλειας και των επισκεπτών στη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και των ίδιων των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν σε αυτή. Ξεκινήσαμε ήδη μια προσπάθεια για να δούμε την διάθεση και το κλίμα που έχουν οι επιχειρηματίες για την πραγματοποίηση της Kavala Expo 2020», αναφέρει σχετικά με τη φετινή εμπορική έκθεση ο Μάρκος Δέμπας.

«Στηριζόμαστε σε μια τεχνογνωσία που μας μεταφέρει η Δ.Ε.Θ. και θα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μήνυμα ως Επιμελητήριο, ότι οι επιχειρήσεις μας είναι εδώ, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τελευταία με την έξαρση σε κρούσματα…»

«Βαδίζουμε σύμφωνα με τα δεδομένα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία είναι ήδη στη φάση της διοργάνωσης, όπου μάλιστα το Επιμελητήριο Καβάλας θα συμμετέχει με περίπτερο μέσα στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, με περίπου 12 επιχειρήσεις να έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον για τη φετινή Δ.Ε.Θ., με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία. Από εκεί και πέρα με όλα τα πρωτόκολλα και τους όρους και τις προϋποθέσεις που στήνεται η Δ.Ε.Θ., μια μικρογραφία της θα είμαστε κι εμείς. Συνεργαζόμαστε με τα στελέχη της Δ.Ε.Θ., ώστε να δούμε τους όρους και πόσα περίπτερα μπορούμε να έχουμε μέσα στο εκθεσιακό, πόσοι επισκέπτες όταν ανοίξει η έκθεση θα πρέπει να είναι μέσα, όλα τα πρωτόκολλα, με καταγραφή όσων εισέρχονται κλπ. Στηριζόμαστε σε μια τεχνογνωσία που μας μεταφέρει η Δ.Ε.Θ. και θα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μήνυμα ως Επιμελητήριο, ότι οι επιχειρήσεις μας είναι εδώ, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τελευταία με την έξαρση σε κρούσματα. Πρέπει να δώσουμε ένα «παρών», ότι συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, ζητάμε τους πελάτες μας να είναι δίπλα μας. Αρχική πρόθεσή μας είναι μέχρι 20 Αυγούστου να δούμε πόσες επιχειρήσεις σκέφτονται να συμμετέχουν στην προσπάθεια που ξεκινάμε», επισημαίνει καταληκτικά ο κ. Δέμπας.

Διαφημίσεις