Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kavala Expo με το βλέμμα στραμμένο στον κορωνοϊό

Ημέρα:

spot_img

Πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρήσεων, για την συμμετοχή τους στην φετινή Kavala Expo, απευθύνει ήδη η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Καβάλας, Μάρκο Δέμπα, η φετινή έκθεση, που αποτελεί εδώ και χρόνια μεγάλο θεσμό για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18 με 21 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί για άλλη μια χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης.

Προκειμένου να προσέλθουν όσο το δυνατό περισσότεροι εκθέτες, θα γίνει και έκπτωση στην τιμή των τετραγωνικών μέτρων για κάθε περίπτερο

«Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται έγκαιρα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας, αποφάσισε ότι η έκθεση θα γίνει κανονικά. Προκειμένου να προσέλθουν όσο το δυνατό περισσότεροι εκθέτες, θα γίνει και έκπτωση στην τιμή των τετραγωνικών μέτρων για κάθε περίπτερο. Πρώτα απ’ όλα φυσικά τίθεται το θέμα της υγείας και της ασφάλειας και των επισκεπτών στη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και των ίδιων των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν σε αυτή. Ξεκινήσαμε ήδη μια προσπάθεια για να δούμε την διάθεση και το κλίμα που έχουν οι επιχειρηματίες για την πραγματοποίηση της Kavala Expo 2020», αναφέρει σχετικά με τη φετινή εμπορική έκθεση ο Μάρκος Δέμπας.

«Στηριζόμαστε σε μια τεχνογνωσία που μας μεταφέρει η Δ.Ε.Θ. και θα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μήνυμα ως Επιμελητήριο, ότι οι επιχειρήσεις μας είναι εδώ, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τελευταία με την έξαρση σε κρούσματα…»

«Βαδίζουμε σύμφωνα με τα δεδομένα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία είναι ήδη στη φάση της διοργάνωσης, όπου μάλιστα το Επιμελητήριο Καβάλας θα συμμετέχει με περίπτερο μέσα στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, με περίπου 12 επιχειρήσεις να έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον για τη φετινή Δ.Ε.Θ., με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία. Από εκεί και πέρα με όλα τα πρωτόκολλα και τους όρους και τις προϋποθέσεις που στήνεται η Δ.Ε.Θ., μια μικρογραφία της θα είμαστε κι εμείς. Συνεργαζόμαστε με τα στελέχη της Δ.Ε.Θ., ώστε να δούμε τους όρους και πόσα περίπτερα μπορούμε να έχουμε μέσα στο εκθεσιακό, πόσοι επισκέπτες όταν ανοίξει η έκθεση θα πρέπει να είναι μέσα, όλα τα πρωτόκολλα, με καταγραφή όσων εισέρχονται κλπ. Στηριζόμαστε σε μια τεχνογνωσία που μας μεταφέρει η Δ.Ε.Θ. και θα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μήνυμα ως Επιμελητήριο, ότι οι επιχειρήσεις μας είναι εδώ, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τελευταία με την έξαρση σε κρούσματα. Πρέπει να δώσουμε ένα «παρών», ότι συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, ζητάμε τους πελάτες μας να είναι δίπλα μας. Αρχική πρόθεσή μας είναι μέχρι 20 Αυγούστου να δούμε πόσες επιχειρήσεις σκέφτονται να συμμετέχουν στην προσπάθεια που ξεκινάμε», επισημαίνει καταληκτικά ο κ. Δέμπας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...