Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Απολογισμός δράσης και αισιοδοξία στην πίτα του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ακολούθησε μας

spot_img

Με απολογισμό δράσης της χρονιάς που πέρασε, όπως συνηθίζεται, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 στη Μεγάλη Λέσχη, η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου της Καβάλας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, με τις ευχές για ευημερία και ευμάρεια όλων των επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας, Μάρκος Δέμπας στην ομιλία του εξέφρασε την εκτίμηση ότι «τα δύσκολα χρόνια πέρασαν», προσθέτοντας ότι τα χρόνια αυτά διατάραξαν την επιχειρηματικότητα και κλόνισαν τις επιχειρήσεις.

«Είμαστε όμως εδώ σήμερα, με τα όποια προβλήματα ταλανίζουν τις επιχειρήσεις μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας την ωφέλεια του Επιμελητηρίου στην επιχειρηματικότητα της περιοχής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μάρκος Δέμπας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας, έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στα παρεπόμενα της πανδημίας, το ΒΙΟΠΑ, τον Τουρισμό, τα αιτήματα και τις διαφαινόμενες δυσκολίες που ξετυλίγονται μπροστά, τονίζοντας ότι το πρόσημο είναι θετικό, όσον αφορά τη βιωσιμότητα του «επιχειρείν» της περιοχής μας. Τόνισε παράλληλα, ότι το Επιμελητήριο θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια για επιχειρηματική ευημερία, ιδίως στις δύσκολες συγκυρίες που τυχόν θα προκύψουν.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης, η βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστος Γάκης, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, Γιώργος Καββαθάς, ο πρώην υπουργός Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του ΔΙΠΑΕ, του Τουρισμού, καθώς και της επιχειρηματικότητας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα