Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απολογισμός δράσης και αισιοδοξία στην πίτα του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Με απολογισμό δράσης της χρονιάς που πέρασε, όπως συνηθίζεται, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 στη Μεγάλη Λέσχη, η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου της Καβάλας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, με τις ευχές για ευημερία και ευμάρεια όλων των επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας, Μάρκος Δέμπας στην ομιλία του εξέφρασε την εκτίμηση ότι «τα δύσκολα χρόνια πέρασαν», προσθέτοντας ότι τα χρόνια αυτά διατάραξαν την επιχειρηματικότητα και κλόνισαν τις επιχειρήσεις.

«Είμαστε όμως εδώ σήμερα, με τα όποια προβλήματα ταλανίζουν τις επιχειρήσεις μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας την ωφέλεια του Επιμελητηρίου στην επιχειρηματικότητα της περιοχής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μάρκος Δέμπας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας, έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στα παρεπόμενα της πανδημίας, το ΒΙΟΠΑ, τον Τουρισμό, τα αιτήματα και τις διαφαινόμενες δυσκολίες που ξετυλίγονται μπροστά, τονίζοντας ότι το πρόσημο είναι θετικό, όσον αφορά τη βιωσιμότητα του «επιχειρείν» της περιοχής μας. Τόνισε παράλληλα, ότι το Επιμελητήριο θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια για επιχειρηματική ευημερία, ιδίως στις δύσκολες συγκυρίες που τυχόν θα προκύψουν.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης, η βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστος Γάκης, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, Γιώργος Καββαθάς, ο πρώην υπουργός Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του ΔΙΠΑΕ, του Τουρισμού, καθώς και της επιχειρηματικότητας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...