Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Θάσου

Ημέρα:

Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου, με θητεία από 01/01/2024 μέχρι και 01/01/2026.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Θάσου ορίζει αντιδήμαρχους τους:

1) Τον κ. Γεωργίου Ιωάννη του Γεωργίου ως έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες α)της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, β)του Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης και γ)του Γραφείου Εσόδων και Περιουσίας του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θάσου.

2) Τον κ. Τσολάκη Σταύρο του Κίμωνα ως έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες α)του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης και β) τις αρμοδιότητες της λειτουργίας της υπηρεσίας άρδευσης των αγροτικών καλλιεργειών του Δήμου Θάσου.

3) Τον κ. Πυρήνα Ευστράτιο του Νικολάου ως έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες α)της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου (εκτός των αρμοδιοτήτων της λειτουργίας της υπηρεσίας άρδευσης των αγροτικών καλλιεργειών και των αρμοδιοτήτων διαχείρισης και δράσεων των ζώων συντροφιάς και των αδέσποτων ζώων) και β) του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

4) Τον κ. Τσουλκάνη Γεώργιο του Κωνσταντίνου ως έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες α) του Αυτοτελούς Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, β) του Γραφείου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, γ) διαχείρισης και δράσεων των ζώων συντροφιάς και των αδέσποτων ζώων (μέριμνα, περισυλλογή, δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων κ.λπ.) και (δ1)σε θέματα πολιτικών ισότητας των φύλων και (δ2)σε θέματα αθλητισμού και νέας γενιάς, του Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας, Βοήθειας στο Σπίτι, Ισότητας, Παιδείας, Απασχόλησης και Πολιτισμού.

5) Τον κ. Στρατηγέντα Σωτήριο του Δημητρίου ως έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες α) του καταργούμενου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Θάσου με την επωνυμία «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ» (άρθ. Άρθρου 27 του Ν. 5056/23), και (β1) σχεδιασμού/ συντονισμού/ παρακολούθησης κοινωνικών πολιτικών, (β2) σε θέματα απασχόλησης, (β3) εποπτείας και ελέγχου, (β4) εφαρμογής κοινωνικών πολιτικών, (β5) εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας και (β6)σε θέματα Βοήθειας στο Σπίτι, του Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας, Βοήθειας στο Σπίτι, Ισότητας, Παιδείας, Απασχόλησης και Πολιτισμού του Δήμου Θάσου.

6) Τον κ. Μαρκιανό Ιωάννη του Κυριάκου ως άμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Θάσου.

7) Τον κ. Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου ως άμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες α) της καταργούμενης Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου «ΔΗ.ΚΕ.Θ.» (άρθ. Άρθρου 29 του Ν. 5056/23), (β1)σε θέματα παιδείας και δια βίου μάθησης και (β2)σε θέματα Πολιτισμού, του Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας, Βοήθειας στο Σπίτι, Ισότητας, Παιδείας, Απασχόλησης και Πολιτισμού του Δήμου Θάσου.

*Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γεωργίου Ιωάννης του Γεωργίου, ο οποίος αναπληρώνει το Δήμαρχο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σάββας Αργυράκης: Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά

«Όπως πήγαμε συντεταγμένα, έτσι φύγαμε και συντεταγμένα, με το...

«Σεβάς Χανούμ» του Γιώργου Χρονά στο «ΑΥΛΑΙΑ»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ “Κάθε ιστορία είναι μια διαδρομή...

Τι πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε για το έγκλημα της παραβίασης υποχρέωσης   διατροφής;

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα θα σας αποκαλύψω ό,τι...

Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στον Τουρισμό

Γιάννης Μαρκιανός: Επισκεφθήκαμε την δομή των μεταναστών για να...

Αναπτυξιακός Οργανισμός ΠΑΜΘ: Ένα χρήσιμο εργαλείο για την Περιφέρεια και τους Δήμους

Λάζαρος Τσαταλμπασίδης: Θα τρέξουμε μελέτες και έργα με πολύ...

ΟΕΒΕΚ: Ελπίζουμε ο ΟΛΚ να βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας

Την Τετάρτη 21/2/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του...

Στα κορυφαία της Ευρώπης το Κέντρο Αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το Γεν. Νοσοκομείο Καβάλας ενισχύεται με 24 νέους νοσηλευτές»

Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας με Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο...