Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επισκευές και συντηρήσεις σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παγγαίου

Ημέρα:

spot_img

Σε επισκευές και συντηρήσεις στις σχολικές υποδομές του θα προχωρήσει ο Δήμος Παγγαίου. Πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε το πρακτικό ελέγχου των δικαιολογητικών που αφορούν την κατακύρωση του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου.

Σύμφωνα  με  την  τεχνική  έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παγγαίου πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις για την συντήρηση υφιστάμενων σχολικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου.

Οι εργασίες που έχουν συμπεριληφθεί αφορούν τα εξής σχολεία: 1ο & 2ο Δ.Σ. Ελευθερούπολης,  Γυμνάσιο  Ελευθερούπολης,  Δ.Σ  Κοκκινοχώματος,  Δ.Σ  Μελισσοκομείου,  Δ.Σ Νικήσιανης και τα Νηπιαγωγεία Ακροβουνίου, 4ο Ελευθερούπολης και Ορφανίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται  για  εργασίες  επισκευών  των  σχολικών  κτιρίων  όπως  καθαιρέσεις  και  κατασκευές επιχρισμάτων,  χρωματισμοί  εσωτερικών  και  εξωτερικών επιφανειών,  αντικατάσταση  κουφωμάτων καθώς και διαμορφώσεις πρόσβασης στον αύλειο χώρο.

Επίσης πρόκειται να γίνουν μικρές επισκευές και  στεγνοποιήσεις  στις  στέγες  σχολείων  όπως  το  Δ.Σ  και νηπιαγωγείο  Κοκκινοχώματος  και  το Γυμνάσιο Ελευθερούπολης.

Η  συνολική  προϋπολογιζόμενη  δαπάνη  για  την  εκτέλεση  του  έργου  θα  ανέλθει  στο  ποσό  των 196.752,19€ με  ΦΠΑ  και  θα  καλυφθεί  από ΣΑΤΑ  Σχολικών  Κτιρίων, με  υπάρχουσα  πίστωση 10.000,00 € για το έτος 2019 και 186.752,19 € για το έτος 2020, αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι το θέμα εγκρίθηκε από τα μέλη της Επιτροπής δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην οποία όμως δεν συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, Δημήτρης Μπαταλογιάννης και Γιώργος  Χριστοδουλίδης κάνοντας γνωστό τα  παρακάτω: «Σας ενημερώνουμε ότι όπως και στην προηγούμενη Οικονομική Επιτροπή δεν θα συμμετέχουμε και σήμερα για τους ίδιους λόγους. Θα έπρεπε να γίνει η Οικονομική Επιτροπή μέσω τηλεδιάσκεψης  για να δοθούν περεταίρω εξηγήσεις, όσον αφορά τις εισηγήσεις των θεμάτων, πράγμα  που  δε  μπορεί  να  γίνει  δια  περιφοράς  συνεδρίαση  μέσω  ηλ. ταχυδρομείου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...