Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Είναι μεγάλη η ευθύνη απέναντι σε αυτούς που με ψήφισαν

Ημέρα:

«Ο κ. Μουριάδης επανεκλέχθηκε πανηγυρικά, πέτυχε μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία δεν είναι μόνο του ίδιου και του «Σύγχρονου Δήμου», αλλά όλων των Καβαλιωτών».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος», Παναγιώτης Μαμτσαδέλης. 

«Ο δήμαρχος Καβάλας απέδειξε ότι η ευπρέπεια υπερνικά την αλαζονεία…»

«Παρά τις αντίθετες απόψεις που ακούγονταν όλο το προηγούμενο διάστημα, που η λέξη άποψη που χρησιμοποιώ, νομίζω ότι είναι πολύ επιεικής σε σχέση με την ποιότητα των όσων ακούγαμε και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, ο δήμαρχος Καβάλας απέδειξε ότι η ευπρέπεια υπερνικά την αλαζονεία. Οι Καβαλιώτες έχουν δήμαρχο, οι ίδιοι το απέδειξαν αυτό, ότι θέλουν και πρέπει να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον Θόδωρο Μουριάδη, όχι γιατί η πρώτη ευκαιρία δεν ήταν αρκετή, αλλά γιατί πρέπει ο δήμαρχος με τη νέα δημοτική ομάδα, να ολοκληρώσει το έργο του, να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε το 2019», επισήμανε σχετικά ο κ. Μαμτσαδέλης. 

«Είναι μεγάλη η ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς που με ψήφισαν και εμένα, αλλά και κυρίως τον «Σύγχρονο Δήμο» να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες…»

Αναφορικά με την προσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος προσωπικά, ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης υπογράμμισε: «Ήταν πολύ απαιτητική η προσπάθεια, γιατί είχα να συναγωνιστώ πολλούς και αξιόλογους συνυποψηφίους, αλλά νομίζω ότι πραγματικά οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο πρόσωπό μου πολύ θετικά. Αυτό με αφήνει ικανοποιημένο και χαρούμενο. Σίγουρα ξεκινά μια νέα προσπάθεια για εμένα προσωπικά, μια νέα κατάσταση, είναι μεγάλη η ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς που με ψήφισαν και εμένα, αλλά και κυρίως τον «Σύγχρονο Δήμο» να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που υπάρχουν για τα επόμενα πέντε χρόνια».

«Θεωρώ ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο έχει όλες τις περγαμηνές για να τα καταφέρει…»

Σε ερώτηση για το πως «βλέπει» το νέο δημοτικό συμβούλιο, ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης τόνισε: «Γενικά είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Θεωρώ ότι και η δημοτική μας ομάδα απαρτίζεται από αξιόλογα μέλη και πρόσωπα, από διαφορετικές κατευθύνσεις και αυτό πιστεύω ότι μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει για τον Δήμο μας. Και η αντιπολίτευση όμως έχει τον δικό της ρόλο. Είναι μια δύναμη που πρέπει διαρκώς να την ακούμε, γιατί είναι κινητήριος μοχλός για τα δημοτικά πράγματα, δεν πρέπει να επαναπαύεται, όπως και η δημοτική αρχή. Θεωρώ ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο έχει όλες τις περγαμηνές για να τα καταφέρει».

«Θέλουμε οι πολίτες να έρθουν πιο κοντά στα κοινά, ειδικά οι νέοι άνθρωποι…»

«Η πρώτη μας επιτυχία θεωρώ ότι θα είναι να κάνουμε τους πολίτες να μας ακούσουν. Θα ήθελα το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να το παρακολουθούν περισσότεροι άνθρωποι, απ’ ό,τι στην προηγούμενη θητεία. Θέλουμε οι πολίτες να έρθουν πιο κοντά στα κοινά, ειδικά οι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι της γενιάς μου, ώστε να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα αποχής που έκαναν την εμφάνισή τους και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις, ειδικά στη δεύτερη σε μεγαλύτερο ποσοστό», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...