Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ορκίστηκαν ως μόνιμοι υπάλληλοι 11 εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ημέρα:

Ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, και του Διευθυντή του Δήμου, Αλέξη Βρεττού, ορκίστηκαν ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Καβάλας έντεκα εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Πριν από την ορκωμοσία, που τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις εργαζόμενες και δήλωσε πως «είναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα, καθώς μετά από 24 χρόνια και ύστερα από πολυετείς αγώνες, οι εργαζόμενες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, εντάσσεστε πλέον στο μόνιμο προσωπικό του δήμου μας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια προσφέρατε πολύτιμες υπηρεσίες, με τις οποίες βελτιώσατε τη ζωή συνδημοτών μας που είχαν ανάγκη, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες. Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», απέδειξε περίτρανα πόσο αναγκαίο είναι, ιδίως σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως ήταν η περίοδος της πανδημίας, που, όταν όλοι είμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας, εσείς εξυπηρετούσατε κάθε άτομο που ζούσε μοναχικά και αδυνατούσε να αυτοεξυπηρετηθεί. Είμαι σίγουρος ότι με την ίδια ζέση θα συνεχίσετε το έργο σας».

Ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε σε θέματα αναδιοργάνωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη διευκόλυνση του έργου όσων υπηρετούν σ’ αυτές τις δομές του Δήμου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Πρόεδρος και η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή», Ανέστης Δημητριάδης και Αθηνά Παυλίδου, το οποίο είχε την ευθύνη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μέχρι την μονιμοποίηση των 11 εργαζομένων.

Είμαστε ΧΟΡΗΓΟΙ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Την επιδότηση ενέργειας καλούνται να επιστρέψουν οι επαγγελματίες

Τα 800 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογιστεί δεν εγκρίθηκαν...

«Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη / Πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Στις 11 σωζόμενες κωμωδίες του...

Το 25% του ΑΕΠ της Καβάλας καλύπτεται από τον τουρισμό

Κορίνα Γανίτου: Οι δυνατότητες που προσφέρει η πόλη μας...

86χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στο Ραχώνι Θάσου

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Γιορτή Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων σας προσκαλεί στην...

Έκαναν αγορές με πλαστά 50αρικα σε Καβάλα και Δράμα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (11-7-2024) το μεσημέρι στη Δράμα, από...