Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

Με σαράντα εκδηλώσεις η «Λευκή Νύχτα» στην Καβάλα

Ημέρα:

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Κούτρας.

Οι περίπου σαράντα εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις 12 τα μεσάνυχτα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ◾

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΥΜΤΣΑΚΗΣ: “Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Καβάλας ενισχύει οικονομικά, αλλά και πρακτικά, με τη συμβολή των υπηρεσιών του, τη Λευκή Νύχτα. Πρόκειται για μία διοργάνωση που αγαπήθηκε από τον κόσμο και έγινε πλέον θεσμός. Καλώ τους συμπολίτες να κατέβουν την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης και να ζήσουμε όλοι μαζί μία πρωτόγνωρη εμπειρία”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΛΓΙΩΡΓΗΣ: “Η 9η Λευκή Νύχτα, όπως και οι προηγούμενες, έχει ως στόχο να τονώσει την οικονομική δραστηριότητα στην πόλη μας, αλλά και να ψυχαγωγήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Καβάλας. Φέτος, για πρώτη φορά, θα έχουμε διάφορα δρώμενα και στην οδό Βενιζέλου. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν περίπου 500 ατόμα από τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας, ενώ πολλές εκπλήξεις κρύβουν και οι δράσεις των επιχειρηματιών της εστίασης. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθούν στο κέντρο της Καβάλας την Παρασκευή, θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους και θα επωφεληθούν από τις εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων”.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ: “Είναι γεγονός ότι η Λευκή Νύχτα αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και τους επαγγελματίες. Νομίζω ότι πέρα από τον εμπορικό της χαρακτήρα, θα αποτελέσει και την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για την πόλη μας, αφού τόσο εδώ, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν πάρα πολλοί τουρίστες αυτή την περίοδο. Μαθαίνω πως οι εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων θα είναι πολύ μεγάλες και είναι μια ευκαιρία για τους καταναλωτές να καλύψουν χωρίς ιδιαίτερο κόστους τις ανάγκες τους”.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ήταν αναγκαία η ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Κωστής Σιμιτσής: Θα βοηθήσει πάρα πολύ τον δήμο Καβάλας...

Τρία παραθέματα για τον κ. Κασσελάκη

Παραθέτει ο Γιάννης Μόνιος Το πρώτο είναι από τον «Λαμπριάτικο...

Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση Ι.Χ. με λεωφορείο

Τέσσερα άτομα έχασαν την ζωή τους σε σύγκρουση ΙΧ...

Ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε στο Ραχώνι Θάσου

Τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή...

Ανησυχητική η κατάσταση στον κλάδο της εστίασης

Η κίνηση έπεσε σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα μετά...

Ευ. Δρακονάκη: Σχεδόν όλοι διαφωνούν με τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί

«Σχεδόν όλοι διαφωνούν με τη μεταφορά της πιάτσας των...

Οι επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση λόγω του φορολογικού

«Οι επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση λόγω του...

Δικαστικό θρίλερ: Πατέρας κερδίζει επιμέλεια μετά από παράνομη  μεταβολή τόπου διαμονής τέκνου!

Σήμερα θα διηγηθούμε εν συντομία μια πραγματική ενδιαφέρουσα ιστορία...