Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα βήμα προς το μέλλον για την αγορά της Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Γιάννης Κελγιώργης: Αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα / Συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα, είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας» / Στο θέμα του παρεμπορίου θα είμαστε αμείλικτοι

Στις κάλπες προσέρχονται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 9 και 10 Μαρτίου, οι έμποροι της Καβάλας, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας», Γιάννης Κελγιώργης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε την Τρίτη (7/3), αναφέρθηκε εκτενώς στο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο συνδυασμός του, καθώς και στους στόχους της «Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας», ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους εμπόρους της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα νέα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν και είναι πλάι μου για αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα για την αγορά της Καβάλας…»

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άξιους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν γνώση γι’ αυτά που συμβαίνουν στην αγορά της Καβάλας, ενώ έχουν και όραμα για την επόμενη ημέρα. Το ψηφοδέλτιο μας έχει άτομα που ήταν και στις προηγούμενες διοικήσεις, με εμπειρία, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, προκειμένου να είμαι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα νέα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν και είναι πλάι μου για αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα για την αγορά της Καβάλας», τόνισε αρχικά στα όσα είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.

«Αποδείξαμε σε σχέση με την οικονομική και την ενεργειακή κρίση ότι μπορούμε στα δύσκολα. Αφού αφήσαμε τους υγειονομικούς περιορισμούς στην άκρη είναι η ώρα να κάνουμε το βήμα προς την επόμενη ημέρα, το βήμα προς το μέλλον…»

 «Διαχειριστήκαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Θα σταθώ στο σημαντικότερο που ήταν η υγειονομική κρίση, η οποία δεν είχε προηγούμενο. Κανείς μας δεν γνώριζε τους βηματισμούς της πολιτείας μέρα με τη μέρα. Είδαμε μεθόδους όπως το click away και το click inside, με τις περίφημες Κ.Υ.Α., που τις μαθαίναμε τα βράδια της Παρασκευής κι έπρεπε μέσα σε λίγα λεπτά να τις ερμηνεύσουμε σωστά για να ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα τους συναδέλφους μας. Τα πρόστιμα ήταν πάνω από τα κεφάλια μας και ήταν δυσβάσταχτα. Αποδείξαμε σε σχέση με την οικονομική και την ενεργειακή κρίση ότι μπορούμε στα δύσκολα. Αφού αφήσαμε τους υγειονομικούς περιορισμούς στην άκρη είναι η ώρα να κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε ως διοίκηση τα τρία αυτά χρόνια των περιορισμών, δηλαδή το βήμα προς την επόμενη ημέρα, το βήμα προς το μέλλον», σημείωσε ακολούθως ο Γιάννης Κελγιώργης.

 Συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα, είναι το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας»

 Όπως υπογράμμισε ακόμη ο επικεφαλής της «Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας», η παράταξή του θα κινηθεί σε τέσσερις έννοιες, οι οποίες είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τον συνδυασμό.

«Μιλάμε για συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα. Όσον αφορά τη συλλογικότητα, μέσα από συνελεύσεις και ερωτηματολόγια θα συναπαφοσίζουμε τον οδικό χάρτη για την αγορά της Καβάλας με όλους τους συναδέλφους την επόμενη μέρα. Είμαστε τα μάτια και τα αυτιά σας. Τα τηλέφωνα μας είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, το έχουμε αποδείξει και θα το κάνουμε πράξη. Στόχος μας να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Θέλουμε μια αγορά πιο ελκυστική απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Όσον αφορά την αλληλεγγύη, δεν θέλουμε κανένας συνάδελφος να μείνει μόνος. Είναι επιβεβλημένη την επόμενη ημέρα η συνεργασία με νομικό, προκειμένου να υπάρχουν χρήσιμες νομικές συμβουλές για όλους τους συναδέλφους. Στο θέμα του παρεμπορίου θα είμαστε αμείλικτοι και απέναντι».

 «Πρέπει να καθιερώσουμε κι άλλες δράσεις όπως η «Λευκή Νύχτα» με δύο και τρεις προσπάθειες…»

 Τέλος, σε σχέση με την ανάπτυξη και το αποτέλεσμα, ο Γιάννης Κελγιώργης δήλωσε: «Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Χρειάζεται συνεργασία με το ΔΙ.ΠΑ.Ε., που πρέπει να το «εκμεταλλευτούμε» προς όφελος της πόλης και της αγοράς. Πρέπει να καθιερώσουμε κι άλλες δράσεις όπως η «Λευκή Νύχτα» με δύο και τρεις προσπάθειες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι τα τελευταία χρόνια, η πιο πετυχημένη δράση στην πόλη μας είναι η «Λευκή Νύχτα». Θέλουμε συνεργασία με όλους τους φορείς, προκειμένου η πόλη μας να γίνει ένας τουριστικός προορισμός για 12 μήνες, γιατί δεν επαρκεί το 4μηνο».

Στις εκλογές συμμετέχει και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου», με επικεφαλής τον Θόδωρο Κοντογεωργίου

 Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το «παρών» αρκετοί υποψήφιοι της «Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας», όπως και ο απερχόμενος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της δικής του θητείας.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, εκτός από την «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας» με επικεφαλής τον Γιάννη Κελγιώργη, συμμετέχει και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου», με επικεφαλής της τον Θόδωρο Κοντογεωργίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαστε η Κυβέρνηση της μείωσης των φόρων και της αύξησης μισθών και συντάξεων»

Τη σημαντικότητα του νέου κώδικα φορολογικής διαδικασίας για τον...

Τι ζήτησαν οι Επαγγελματίες της Περάμου από τον δήμαρχο Παγγαίου

Από το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου...

«Ρωμαίος και Αννέτα» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και...