Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Αρχέλαος Γρανάς: Ρίσκαρα και πέτυχα την εκλογή μου στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Ημέρα:

Για τη μεταπήδησή του από τον δεύτερο στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος», Αρχέλαος Γρανάς.

«Έτσι όπως διαμορφώθηκε το σύστημα στην Περιφέρεια δεν ήταν ικανοποιητικό κατά την άποψή μου. Δεν ήταν πολλές οι δυνατότητες για τον καθένα ξεχωριστά και ομαδική δουλειά δεν ξέρω πώς γίνεται. Τέλος πάντων δεν με ικανοποιούσε και αποφάσισα να ασχοληθώ με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Καβάλας», ανέφερε αρχικά. 

«Οι πολίτες εκτίμησαν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια και με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας…»

«Οπότε το ρίσκαρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν μεταπηδάς από τον έναν βαθμό στον άλλο υπάρχει ένας «κίνδυνος» να εκτεθείς. Αλλά τελικά φαίνεται ότι οι πολίτες εκτίμησαν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια και με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Ελπίζω με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και το δημοτικό συμβούλιο όλους τους συναδέλφους, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την πόλη και τον Δήμο Καβάλας. Γενικότερα χρειάζονται πράγματα, είναι δεδομένο αυτό. Πάντα έτσι συμβαίνει Ελπίζω να μπορέσω πραγματικά να βοηθήσω», ανέφερε σχετικά ο κ. Γρανάς. 

«Όλη αυτή η συσσωρευμένη εμπειρία χρειάζεται σίγουρα για να βοηθήσει και τους νέους συναδέλφους που έχουν φρέσκιες ιδέες…»

«Είμαι ένας από τους πιο παλιούς ας το πούμε έτσι στην τοπική αυτοδιοίκηση, οπότε όλη αυτή η συσσωρευμένη εμπειρία χρειάζεται σίγουρα για να βοηθήσει και τους νέους συναδέλφους που έχουν φρέσκιες ιδέες, αλλά και χρειάζεται και μία ας πούμε καθοδήγηση. Και αυτό μπορεί κάποιοι να το εκτιμήσουν, ώστε τα πράγματα να μπορέσουν να προχωρήσουν όπως όλοι θα θέλαμε. Παράλληλα, βρέθηκα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για να παρακολουθήσω με ενδιαφέρον το θέμα με τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Φαίνεται ότι επικράτησε η άποψη να διατηρηθεί η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», η οποία κάνει δουλειά και βέβαια χρειάζεται κάποιες διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε αυτή την εταιρεία, ώστε να λειτουργεί πιο σύννομα και αποδεκτά από όλους», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Γρανάς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...