Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025

Αρχέλαος Γρανάς: Ρίσκαρα και πέτυχα την εκλογή μου στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Για τη μεταπήδησή του από τον δεύτερο στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος», Αρχέλαος Γρανάς.

«Έτσι όπως διαμορφώθηκε το σύστημα στην Περιφέρεια δεν ήταν ικανοποιητικό κατά την άποψή μου. Δεν ήταν πολλές οι δυνατότητες για τον καθένα ξεχωριστά και ομαδική δουλειά δεν ξέρω πώς γίνεται. Τέλος πάντων δεν με ικανοποιούσε και αποφάσισα να ασχοληθώ με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Καβάλας», ανέφερε αρχικά. 

«Οι πολίτες εκτίμησαν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια και με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας…»

«Οπότε το ρίσκαρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν μεταπηδάς από τον έναν βαθμό στον άλλο υπάρχει ένας «κίνδυνος» να εκτεθείς. Αλλά τελικά φαίνεται ότι οι πολίτες εκτίμησαν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια και με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Ελπίζω με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και το δημοτικό συμβούλιο όλους τους συναδέλφους, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την πόλη και τον Δήμο Καβάλας. Γενικότερα χρειάζονται πράγματα, είναι δεδομένο αυτό. Πάντα έτσι συμβαίνει Ελπίζω να μπορέσω πραγματικά να βοηθήσω», ανέφερε σχετικά ο κ. Γρανάς. 

«Όλη αυτή η συσσωρευμένη εμπειρία χρειάζεται σίγουρα για να βοηθήσει και τους νέους συναδέλφους που έχουν φρέσκιες ιδέες…»

«Είμαι ένας από τους πιο παλιούς ας το πούμε έτσι στην τοπική αυτοδιοίκηση, οπότε όλη αυτή η συσσωρευμένη εμπειρία χρειάζεται σίγουρα για να βοηθήσει και τους νέους συναδέλφους που έχουν φρέσκιες ιδέες, αλλά και χρειάζεται και μία ας πούμε καθοδήγηση. Και αυτό μπορεί κάποιοι να το εκτιμήσουν, ώστε τα πράγματα να μπορέσουν να προχωρήσουν όπως όλοι θα θέλαμε. Παράλληλα, βρέθηκα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για να παρακολουθήσω με ενδιαφέρον το θέμα με τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Φαίνεται ότι επικράτησε η άποψη να διατηρηθεί η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», η οποία κάνει δουλειά και βέβαια χρειάζεται κάποιες διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε αυτή την εταιρεία, ώστε να λειτουργεί πιο σύννομα και αποδεκτά από όλους», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Γρανάς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φίλιππος Αναστασιάδης: Ως εδώ κ. Βρούτση…

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση...

«Αρρυθμίες» στο νοσοκομείο προκαλεί η έλλειψη διοίκησης

Κατερίνα Πετράκη: Πρόκειται για φοβερή τροχοπέδη σε πολλά θέματα...

«Οι Δελφίνοι ή  Καζιμίρ και Φιλιντόρ» από το ΚΘΒΕ                         

  Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση   ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Η πολιτική...

Για τα ψέματα δεν θέλουν καμία απόδειξη

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Γράφω κείμενα καθημερινά, ναι, αλλά ταυτόχρονα...

Έρχονται 70 αισθητήρες για τους χώρους φόρτωσης και ελεγχόμενης στάθμευσης

«Ήρθε ο καιρός να τοποθετηθούν οι 70 αισθητήρες που...

Διαπιστώσεις και προτάσεις της ΠΟΜΙΔΑ για τους ανελκυστήρες

Του Στράτου Ι. Παραδιά, Δικηγόρου Α.Π., Προέδρου ΠΟΜΙΔΑ Ως γνωστόν...