Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ταινία για τον Μέγα Αλέξανδρο θα γυρίσει εταιρεία του Bollywood στην Καβάλα

Ημέρα:

spot_img

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων δημοσιογράφων και bloggers που επισκέφθηκαν την Καβάλα, τις προηγούμενες ημέρες, με στόχο την τουριστική προβολή του τουριστικού προορισμού και της γαστρονομίας του.

Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» υλοποιώντας τις αποφάσεις της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου Καβάλας, για την τουριστική προβολή στο εσωτερικό και το εξωτερικό, φιλοξένησε ομάδα 12 δημοσιογράφων από την Βουλγαρία σε συνεργασία με την SEAT Βουλγαρίας, που χορήγησε τα οχήματα με το οποία κινήθηκαν. Οι δημοσιογράφοι και bloggers από την Βουλγαρία, επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, το βαπτιστήριο της Λυδίας, το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, την συνοικία της Παναγίας, το Φρούριο και τις Καμάρες. Ξεναγήθηκαν στο Ιμαρέτ και στο σπίτι του Μωχάμετ Άλι. Επισκέφθηκαν επίσης πολλά εστιατόρια της Καβάλας όπου δοκίμασαν τοπικές νοστιμιές. Ήδη τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας έχουν κατακλεισθεί με ρεπορτάζ που αναφέρονται στις ομορφιές του δήμου Καβάλας.

Την ίδια περίοδο ομάδα 11 δημοσιογράφων που εργάζονται σε μέσα ενημέρωσης των Αθηνών, φιλοξενήθηκαν στην Καβάλα επίσης εστιάζοντας στην προβολή της τοπικής γαστρονομίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Καβάλα – Tales Of Taste». Οι δημοσιογράφοι της ομάδας αυτής συναντήθηκαν τόσο με την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα όσο και με την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου και συζήτησαν ζητήματα προβολής της Καβάλας και της γαστρονομίας της, από τα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργάζονται. Την αποστολή συνόδευε ο καβαλιώτης Chef, Νίκος Φωτιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι για την υλοποίηση της επίσκεψής τους, η Aegean Airlines χορήγησε τα αεροπορικά εισιτήρια ενώ ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας χορήγησε τα δωμάτια των ξενοδοχείων στα οποία διέμειναν.

Τέλος το ίδιο χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκαν στην Καβάλα, bloggers από την Ολλανδία και την Ρωσία όπως και δύο εκπρόσωποι της εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Friday Filmworks Production, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής του Bollywood. Οι τελευταίοι περιηγήθηκαν  πολλές περιοχές   του δήμου Καβάλας, τουριστικές και μη, για να εντοπίσουν τοποθεσίες στις οποίες μπορούν να γυριστούν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας. Αιτία της επιλογής τους να επισκεφθούν την Καβάλα, ήταν η συμμετοχή του Δήμου και της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στην έκθεση της Βομβάης υπό τον τίτλο “Καλωσήρθατε στην γη του Μ. Αλεξάνδρου” καθώς η  εταιρία τους σχεδιάζει την παραγωγή κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους με θέμα την ζωή και την προσωπικότητα  του μεγάλου στρατηλάτη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...