Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Παραμένει κλειστό το πάρκινγκ της «Ροδόπης»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής για την αναστολή της σφράγισης του πάρκινγκ της «Ροδόπης» στην Καβάλα.

Η αίτηση συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2021 και η απόφαση εκδόθηκε σήμερα.

Μετά την απόρριψη της αίτησης το πάρκινγκ θα συνεχίσει να παραμένει κλειστό.

Υπέρ της αναστολής της σφράγισης κατέθεσε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Το πάρκινγκ «Ροδόπη» έκλεισε το περασμένο Σάββατο, σε εφαρμογή σχετικής απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη.

Συγκεκριμένα στις αρχές του περασμένου μήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, υπέγραψε απόφαση, σύμφωνα με την οποία το πάρκινγκ της Ροδόπης θα σφραγιστεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών, επειδή δεν διαθέτει τη βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας την οποία προβλέπουν οι ισχύουσες διατάξεις. Ειδικότερα, με βάση το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο του δήμου Καβάλας, στη συγκεκριμένη θέση προβλέπεται υπόγειο και όχι υπέργειο πάρκινγκ.

Ο κ. Αντωνιάδης προχώρησε στην έκδοση της απόφασης μετά από σχετική καταγγελία του σωματείου ιδιοκτητών στεγασμένων χώρων στάθμευσης.

Καθώς παρήλθε το χρονικό όριο που έθετε η απόφαση, το πρωί του Σαββάτου το πάρκινγκ δεν λειτούργησε και ο μισθωτής απομάκρυνε τα οχήματα από τον χώρο, ενώ παράλληλα είχε καταθέσει αίτηση προσωρινής αναστολής της σφράγισης μαζί με τον Δήμο Καβάλας.

spot_img

Διαφημίσεις