Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Το συγκλονιστικό μήνυμα 43χρονης που «έφυγε» από κορωνοϊό

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στις 24 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον κορωνοϊό, 43χρονη γυναίκα από την Δράμα, μητέρα δύο παιδιών.

Η 43χρονη νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου στην πορεία χρειάστηκε να διασωληνωθεί και κατέληξε.

Ο αδερφός της ανάρτησε ένα από τα κείμενά της που έγραφε η ίδια λίγο πριν διασωληνωθεί, ζητώντας να κοινοποιηθεί, «γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται!».

Όπως σημειώνει, η αδελφή του απευθυνόμενη προς την οικογένειά της, «χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα» έγραψε σε ένα από τα κείμενά της:

«…Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικότητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… άλλη ποια άλλη; δεν υπάρχει άλλη φορά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…».

spot_img

Διαφημίσεις