Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Κώστας Μορφίδης: Ευκαιρία για επανεκκίνηση το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ημέρα:

«Θα γίνουν τρεις καμπάνιες για τις θέσεις μας σχετικά με την ακρίβεια, τη στεγαστική πολιτική και την οικονομική πολιτική / Ο στόχος μας πλέον είναι στις ευρωεκλογές να επανέλθουμε στα νούμερα που καταγράψαμε στις εθνικές εκλογές»

Ως ευκαιρία να κλείσει η εσωστρέφεια στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. τους τελευταίους μήνες, «βλέπει» ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας, Κώστας Μορφίδης το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στην πρωτεύουσα.

Μιλώντας στον «Ενήμερο», ο κ. Μορφίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μέχρι τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. θα καταφέρει να «πιάσει» τα ποσοστά που κατέγραψε στις πρόσφατες εκλογές και να ξεπεράσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., το οποίο προηγείται πλέον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

«Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνουν τρεις καμπάνιες για τις θέσεις μας σχετικά με την ακρίβεια, τη στεγαστική πολιτική και την οικονομική πολιτική…»

«Προετοιμαζόμαστε για το συνέδριο που έχουμε αποφασίσει από το προηγούμενο καλοκαίρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 24 και 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Από το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα αποφασίσουμε τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου κι έτσι ξεκινά στην ουσία η διαδικασία του συνεδρίου. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνουν τρεις καμπάνιες με τις οποίες θα απευθυνθούμε στους πολίτες για να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις μας σχετικά με την ακρίβεια, τη στεγαστική πολιτική και την οικονομική πολιτική που θα πρέπει να εφαρμόζεται στη χώρα μας», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Μορφίδης.

«Οι πολίτες έχουν ανάγκη να δουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ενδιαφέρεται, προτείνει, πιέζει την κυβέρνηση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα…»

«Θα πραγματοποιηθούν επίσης τρία περιφερειακά συνέδρια, ενώ μέσα σε αυτά δεν θα είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά θα ξεκινήσουμε για συμβολικούς λόγους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία επλήγη τόσο από τις μεγάλες καταστροφές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και τοπικά εκδηλώσεις, μια προγραμματίζουμε και στην Π.Ε. Καβάλας μετά τις 20 Ιανουαρίου. Είναι μία προσπάθεια να κλείσουμε την εσωστρέφεια που μας ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και να απευθυνθούμε στους πολίτες, γιατί και οι πολίτες έχουν ανάγκη να δουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ενδιαφέρεται, προτείνει, πιέζει την κυβέρνηση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα», ανέφερε στη συνέχεια ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. στην Π.Ε. Καβάλας,

«Ο στόχος μας πλέον είναι στις ευρωεκλογές να επανέλθουμε στα νούμερα που καταγράψαμε στις εθνικές εκλογές. Περιθώριο υπάρχει…»

«Η πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας είναι πολύ δύσκολη, κυρίως με τα οικονομικά μας και τη μεγάλη ακρίβεια. Ακούμε τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό να μας λένε ότι η χώρα είναι σε τροχιά ανάπτυξης και πετυχαίνει τους στόχους της. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Ο στόχος μας πλέον είναι στις ευρωεκλογές να επανέλθουμε στα νούμερα που καταγράψαμε στις εθνικές εκλογές. Περιθώριο υπάρχει. Βεβαίως λογικό είναι να υπάρχουν αυτά τα νούμερα που έχουμε στις δημοσκοπήσεις, όταν συνέβησαν αυτά που συνέβησαν και στο κόμμα μας και στην πολιτική ζωή του τόπου. Άρα λοιπόν εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και νομίζω ότι το συνέδριο είναι ένας τρόπος να ξεκινήσουμε διαφορετικά και αυτή τη χρονιά», επισήμανε ακόμη στα όσα είπε στον «Ε» ο Κώστας Μορφίδης.

«Ο στόχος για να παραμείνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές, είναι εφικτός…»

«Από εδώ και πέρα πραγματικά πρέπει να κάνουμε αυτές τις αλλαγές που οι πολίτες περιμένουν από εμάς, για να είμαστε χρήσιμοι και να εκπροσωπήσουμε τις δικές τους ανησυχίες. Ο στόχος για να παραμείνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές, είναι εφικτός. Βεβαίως στόχος και δική μας θέληση είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο μπροστά και να βλέπουμε βδομάδα με τη βδομάδα τα πράγματα, έτσι ώστε αυτές οι ευρωεκλογές να είναι ένα σημείο καμπής για την κυβέρνηση και να οδηγήσουν σε διαφορετικές λύσεις το πολιτικό σκηνικό της χώρας», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σάββας Αργυράκης: Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά

«Όπως πήγαμε συντεταγμένα, έτσι φύγαμε και συντεταγμένα, με το...

«Σεβάς Χανούμ» του Γιώργου Χρονά στο «ΑΥΛΑΙΑ»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ “Κάθε ιστορία είναι μια διαδρομή...

Τι πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε για το έγκλημα της παραβίασης υποχρέωσης   διατροφής;

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα θα σας αποκαλύψω ό,τι...

Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στον Τουρισμό

Γιάννης Μαρκιανός: Επισκεφθήκαμε την δομή των μεταναστών για να...

Αναπτυξιακός Οργανισμός ΠΑΜΘ: Ένα χρήσιμο εργαλείο για την Περιφέρεια και τους Δήμους

Λάζαρος Τσαταλμπασίδης: Θα τρέξουμε μελέτες και έργα με πολύ...

ΟΕΒΕΚ: Ελπίζουμε ο ΟΛΚ να βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας

Την Τετάρτη 21/2/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του...

Στα κορυφαία της Ευρώπης το Κέντρο Αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το Γεν. Νοσοκομείο Καβάλας ενισχύεται με 24 νέους νοσηλευτές»

Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας με Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο...