Επόμενη «στάση» για την Νέα Δημοκρατία είναι οι ευρωεκλογές

Ημέρα:

«Επόμενη «στάση» για την Νέα Δημοκρατία είναι οι ευρωεκλογές του 2024», επισήμανε μιλώντας στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας, Μπάμπης  Δράκος.

«Ολοκληρώθηκαν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαστε σ’ ένα διάστημα μέχρι τον Δεκέμβριο, στο οποίο θα ασχολούμαστε με τις δημοσκοπήσεις και στη συνέχεια από τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα μπούμε στις ράγες πλέον των ευρωεκλογών», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Δράκος.

«Λογικά θα έχουμε ένα συνέδριο, θέλω να πιστεύω χωρίς να έχει προσδιοριστεί, ότι θα είναι τον Δεκέμβριο περίπου στα μέσα του μήνα – Πιθανές και οι εκλογές για τις διοικήσεις των Δ.Ε.Ε.Π.»

«Όλα τα οργανωμένα κόμματα θα αρχίσουν να ανασυντάσσουν δυνάμεις, αφού βγάλουν τα συμπεράσματα τους από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να προχωρήσουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαδικασία των ευρωεκλογών, η οποία θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο. Βέβαια μέχρι τότε, τουλάχιστον όσον αφορά την Νέα Δημοκρατία λογικά θα έχουμε ένα συνέδριο, θέλω να πιστεύω χωρίς να έχει προσδιοριστεί, ότι θα είναι τον Δεκέμβριο περίπου στα μέσα του μήνα. Θα έχουμε ενδεχομένως εσωκομματικές εκλογές για τις Δ.Ε.Ε.Π. Ιανουάριο με Φεβρουάριο, γιατί η θητεία μας τελειώνει τέλος του Οκτωβρίου. Θα πάρουμε μία παράταση δεν γνωρίζουμε αν θα κριθεί σκόπιμο να πάμε σε νέες διοικήσεις μέσα στον Ιανουάριο – Φεβρουάριο και από εκεί και πέρα αν δεν προκριθεί κάτι τέτοιο, δεν μπορούν να γίνουν αργότερα, γιατί θα έχουμε πολύ κοντά τις ευρωεκλογές, οπότε τα κόμματα δεν θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία», σημείωσε σχετικά ο κ. Δράκος. 

«Όσον αφορά τον Δήμο Καβάλας και την πολυδιάσπαση της Νέας Δημοκρατίας. αυτό το είπαμε πολλές φορές, το ξαναείπαμε, μάλλιασε η γλώσσα μας κυριολεκτικά, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μία θετική έκβαση και το αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να έχουμε…»

«Έτσι θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα προετοιμαζόμενοι κυρίως από τα συμπεράσματα τα οποία βγήκαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο των ευρωεκλογών. Όσον αφορά τον Δήμο Καβάλας και την πολυδιάσπαση της Νέας Δημοκρατίας. αυτό το είπαμε πολλές φορές, το ξαναείπαμε, μάλλιασε η γλώσσα μας κυριολεκτικά, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μία θετική έκβαση και το αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Από εκεί και πέρα η κοινή γνώμη μάλλον φαίνεται ότι παρακολουθεί τα γεγονότα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αυτές τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις που υπάρχουν, γιατί δεν πρόκειται για ένα απλό κόμμα, αλλά μιλάμε για την αξιωματική αντιπολίτευση. Όλα αυτά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή οι δημοσκοπήσεις από τη μία και τα τεκταινόμενα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μονοπωλούν το ενδιαφέρον των πολιτών αυτήν την περίοδο», επισήμανε καταληκτικά ο Μπάμπης Δράκος.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...