Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Δημήτρης Πιπεργιάς: Κινούμαστε με σοβαρότητα, συνέπεια και εργατικότητα

Ημέρα:

«Η «Ελληνική Λύση» παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό ευρωψηφοδέλτιο / Όσοι απέχουν από τις εκλογές είναι σαν να ψηφίζουν το πρώτο κόμμα, δεν τιμωρούν το σύστημα / Είμαστε το μοναδικό κόμμα που κάνει αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή»

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω στους συμπολίτες μας ενόψει των ευρωεκλογών, είναι ότι απέχοντας από τις εκλογές δεν τιμωρούν το σύστημα. Όταν απέχουν είναι σαν να ψηφίζουν το πρώτο κόμμα. Ο εφιάλτης τους είναι να φτάσει ο πολίτης στις κάλπες και να τους καταψηφίσει. Πρέπει όλοι να πάνε στις κάλπες μαζικά και να μην ψηφίσουν αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο».

Τα παραπάνω τόνισε, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο» ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Δημήτρης Πιπεργιάς.

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, ανθρώπους από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι όλοι άνθρωποι του μόχθου, από όλα τα επαγγέλματα…»

Αναφερόμενος αρχικά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Πιπεργιάς υπογράμμισε: «Η Ελληνική Λύση για μία ακόμη φορά επέδειξε συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό ευρωψηφοδέλτιο δείχνοντας με αυτό ότι δεν είναι αυτοσκοπός η υφαρπαγή της ψήφου των Ελλήνων πολιτών, αλλά είναι μία πράξη ευθύνης. Χτύπησαν την πόρτα μας, βλέποντας την άνοδο των ποσοστών μας, αρκετοί σελέμπριτις, όμως η Ελληνική Λύση δεν συμπεριέλαβε κανέναν από αυτούς. Αντίθετα ο Κυριάκος Βελόπουλος έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, ανθρώπους από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι όλοι άνθρωποι του μόχθου, από όλα τα επαγγέλματα. Είναι υποψήφιοι από αγρότες και κτηνοτρόφοι μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου. Είναι όλο το φάσμα της κοινωνίας αποτυπωμένο σε ένα ευρωψηφοδέλτιο για να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό ως προς την κοινωνία και τα προβλήματά της».

«Παλεύουμε με αντίξοες συνθήκες και περιορισμένο χρόνο σε κανάλια, site, εφημερίδες. Μας κρύβουν για να μη μας βλέπει ο ελληνικός λαός, γιατί όταν μας βγάζουν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στους κυβερνώντες…»

Στη συνέχεια ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης μίλησε για τον προεκλογικό αγώνα που έχει κάνει μέχρι σήμερα, ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι οι θέσεις του κόμματος του Κ. Βελόπουλου δεν προβάλλονται όσο θα έπρεπε από τα Μ,Μ.Ε., επισημαίνοντας σχετικά: «Ο προεκλογικός αγώνας είναι πολύ δύσκολος, γιατί παλεύουμε με αντίξοες συνθήκες και περιορισμένο χρόνο σε κανάλια, site, εφημερίδες. Μας κρύβουν για να μη μας βλέπει ο ελληνικός λαός, γιατί όταν μας βγάζουν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στους κυβερνώντες. Οπότε έχει δοθεί εντολή να μη μας δείχνουν καθόλου. Προσωπικά, λόγω επαγγέλματος, είμαι καθημερινά κοντά στους πολίτες, στα χωριά στους δρόμους. Έχω επισκεφθεί τον Έβρο, έχω πάει στη Δράμα, στις Σέρρες. Ήμουν για ένα τριήμερο στην Αθήνα και την Παρασκευή (24/5) βρέθηκα στον βόρειο Έβρο, ενώ την Κυριακή (26/5) θα είμαι στη Χαλκιδική. Θα κάνουμε έναν μαραθώνιο μέχρι τις εκλογές, ώστε να ενημερώσουμε τον λαό και να περάσουμε τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης και το τι θα διεκδικήσουμε στην Ευρώπη». 

«Ο πρόεδρος μας δεν θα προλάβει να έρθει στην Καβάλα. Τρέχουμε εμείς οι υποψήφιοι για να ενημερώσουμε τους πολίτες. Κάνουμε όλοι μεγάλο αγώνα…»

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα επισκεφθεί προεκλογικά την Καβάλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Πιπεργιάς σημείωσε: «Ο πρόεδρος μας δεν θα προλάβει να έρθει στην Καβάλα. Τρέχουμε εμείς οι υποψήφιοι για να ενημερώσουμε τους πολίτες. Κάνουμε όλοι μεγάλο αγώνα αυτή τη στιγμή και ειδικά στην περιοχή μας πρέπει να μας τιμήσουν οι κάτοικοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την ψήφο τους. Είμαστε άνθρωποι από εδώ από την περιοχή και ως τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του κόμματος τα τελευταία πέντε χρόνια, είχα πάρα πολλές δράσεις για την περιοχή μας, για τα προβλήματα της, τα ξέρω καλά. Οι περισσότεροι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που επισκέφτηκαν την περιοχή μας ανακάλυψαν την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εδώ και έναν μήνα. Αν τους έδειχνες τον χάρτη δεν ήξεραν ούτε που βρίσκεται και πολύ φοβάμαι ότι οι πολίτες θα τους ξαναδούν μετά από πέντε χρόνια πάλι στις επόμενες ευρωεκλογές». 

«Έναν χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές, αυτό που έχει το συμβεί τον τελευταίο χρόνο με την Ελληνική Λύση, δεν έχει συμβεί πολλές φορές στα χρονικά, αυτή η ραγδαία άνοδος που υπάρχει…»

Αναφορικά με την μεγάλη, δημοσκοπικά τουλάχιστον, αύξηση των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης, ο Δημήτρης Πιπεργιάς υπογράμμισε: «Έναν χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές, αυτό που έχει το συμβεί τον τελευταίο χρόνο με την Ελληνική Λύση, δεν έχει συμβεί πολλές φορές στα χρονικά, αυτή η ραγδαία άνοδος που υπάρχει. Αποδείξαμε μέσα στο κοινοβούλιο ότι κινηθήκαμε με σοβαρότητα, συνέπεια, εργατικότητα, χωρίς κραυγές, πάντα στο πλαίσιο του καλού ανταγωνισμού μέσα στα κόμματα κι αυτό το εκτίμησαν οι πολίτες βλέποντας ότι είμαστε το μοναδικό κόμμα που κάνει αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή, γιατί τα άλλα τρία κόμματα είναι σχεδόν ίδια, δεν αλλάζουν οι θέσεις τους ως προς τις Πρέσπες, ως προς το ουκρανικό, για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν ίδια η στάση τους, για την απολιγνιτοποίηση της χώρας και την πράσινη ενέργεια είναι ίδια, για την συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους για τα ελληνικά κοιτάσματα έχουν σχεδόν ίδιες θέσεις. Το ίδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, το χρηματιστήριο ενέργειας, τις απευθείας αναθέσεις και τη μη ανακήρυξη Α.Ο.Ζ. Είναι τεράστια τα θέματα και βλέπουμε ότι τα τρία μεγάλα κόμματα σε όλα αυτά τα θέματα έχουν σχεδόν ίδια πολιτική».

«Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου να τους καταψηφίσουν και να στηρίξουν την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο…»

«Ο μόνος που λέει διαφορετικά πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση. Είμαστε υπέρ των εξορύξεων, υπέρ του να δοθούν χρήματα στους αγρότες, ώστε να τους βοηθήσουμε για να παράγουν προϊόντα, για να υπάρχει επάρκεια και αυτάρκεια. Ο ελληνικός λαός δυστυχώς δεν τα βλέπει αυτά τα πράγματα. Νιώθουν στο πετσί τους την ακρίβεια, δεν μπορούν να ανοίξουν το air condition για να ζεσταθούν ή να δροσιστούν, δεν μπορούν να πάνε στο βενζινάδικο, δεν μπορούν να πάρουν ένα δώρο στα εγγόνια τους. Κι όμως ακόμη  κάποιοι επιμένουν και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτή η Νέα Δημοκρατία και αυτό το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν έχουν καμία σχέση απολύτως με τα κόμματα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό το κόμμα δεν είναι Νέα Δημοκρατία, είναι ένα άλλο κόμμα που χρωστάει 450 εκατομμύρια ευρώ. Γι’ αυτό οι πολίτες έχουν την ευκαιρία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου να τους καταψηφίσουν και να στηρίξουν την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο Δημήτρης Πιπεργιάς. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...