Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μπάμπης Δράκος: Η Νέα Δημοκρατία  «παίζει» χωρίς αντίπαλο αυτή τη στιγμή

Ημέρα:

«Ένα ποσοστό στις Ευρωεκλογές το οποίο θα χρήζει κάποιας ανάλυσης πρέπει να είναι κάτω από το 30%»

«Η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή «παίζει» χωρίς αντίπαλο. Ο αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο εαυτός της και τα δεξιά της. Το βλέπουμε και δημοσκοπικά αυτό να καταγράφεται».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος.

«Παρά την εν μέρει πτώση των ποσοστών της Ν.Δ., βλέπουμε ότι δεν καρπώνεται τίποτα, ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Παραμένουν οι διαφορές σε πολύ μεγάλα επίπεδα…»

«Παρ’ όλες τις κρίσεις που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, παρά την εν μέρει πτώση των ποσοστών της, βλέπουμε ότι δεν καρπώνεται τίποτα, ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Παραμένουν οι διαφορές σε πολύ μεγάλα επίπεδα, πάνω από 17%. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν με την άρνηση, την οποία εκπέμπουν αυτά τα δύο κόμματα, αλλά και με την έλλειψη μιας σωστής κυβερνητικής πρότασης να δημιουργήσουν μια πλειοψηφική κατάσταση», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να έχει τα μάτια και αυτιά της ανοιχτά, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση…»

«Η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αντιμετωπίσει αρκετές θα έλεγα κρίσεις. Από το μεταναστευτικό, από την πανδημία, την ακρίβεια που μαστίζει τελευταία τη χώρα μας, αλλά και τις κινητοποιήσεις των αγροτών, μεταξύ άλλων. Όλα αυτά δημιουργούν καταστάσεις δύσκολες, για τις οποίες έπρεπε και πρέπει να δοθούν λύσεις. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να έχει τα μάτια και αυτιά της ανοιχτά, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Δράκος.

«Ένα ποσοστό το οποίο θα χρήζει κάποιας ανάλυσης πρέπει να είναι κάτω από το 30%, για να δούμε αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή δεν υπάρχει…» 

Αναφορικά με το ποιο θα είναι το ποσοστό που θα χτυπήσει «καμπανάκι» για τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της τοπικής Δ.Ε.Ε.Π. σημείωσε: «Είναι γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές πάντα κατάγραφε πτώση των ποσοστών της. Θυμίζω ότι το 2019 που οι ευρωεκλογές ήταν κοντά στις εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία τότε κέρδισε τις εθνικές με ποσοστό κοντά στο 40%  και στις ευρωεκλογές έλαβε ένα ποσοστό περί το 33%. Σε κάθε περίπτωση πάντως ένα ποσοστό το οποίο θα χρήζει κάποιας ανάλυσης πρέπει να είναι κάτω από το 30%, για να δούμε αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή δεν υπάρχει».  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...