Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπάμπης Δράκος: Η Νέα Δημοκρατία  «παίζει» χωρίς αντίπαλο αυτή τη στιγμή

Ημέρα:

spot_img

«Ένα ποσοστό στις Ευρωεκλογές το οποίο θα χρήζει κάποιας ανάλυσης πρέπει να είναι κάτω από το 30%»

«Η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή «παίζει» χωρίς αντίπαλο. Ο αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο εαυτός της και τα δεξιά της. Το βλέπουμε και δημοσκοπικά αυτό να καταγράφεται».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος.

«Παρά την εν μέρει πτώση των ποσοστών της Ν.Δ., βλέπουμε ότι δεν καρπώνεται τίποτα, ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Παραμένουν οι διαφορές σε πολύ μεγάλα επίπεδα…»

«Παρ’ όλες τις κρίσεις που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, παρά την εν μέρει πτώση των ποσοστών της, βλέπουμε ότι δεν καρπώνεται τίποτα, ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Παραμένουν οι διαφορές σε πολύ μεγάλα επίπεδα, πάνω από 17%. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν με την άρνηση, την οποία εκπέμπουν αυτά τα δύο κόμματα, αλλά και με την έλλειψη μιας σωστής κυβερνητικής πρότασης να δημιουργήσουν μια πλειοψηφική κατάσταση», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να έχει τα μάτια και αυτιά της ανοιχτά, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση…»

«Η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αντιμετωπίσει αρκετές θα έλεγα κρίσεις. Από το μεταναστευτικό, από την πανδημία, την ακρίβεια που μαστίζει τελευταία τη χώρα μας, αλλά και τις κινητοποιήσεις των αγροτών, μεταξύ άλλων. Όλα αυτά δημιουργούν καταστάσεις δύσκολες, για τις οποίες έπρεπε και πρέπει να δοθούν λύσεις. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να έχει τα μάτια και αυτιά της ανοιχτά, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Δράκος.

«Ένα ποσοστό το οποίο θα χρήζει κάποιας ανάλυσης πρέπει να είναι κάτω από το 30%, για να δούμε αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή δεν υπάρχει…» 

Αναφορικά με το ποιο θα είναι το ποσοστό που θα χτυπήσει «καμπανάκι» για τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της τοπικής Δ.Ε.Ε.Π. σημείωσε: «Είναι γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές πάντα κατάγραφε πτώση των ποσοστών της. Θυμίζω ότι το 2019 που οι ευρωεκλογές ήταν κοντά στις εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία τότε κέρδισε τις εθνικές με ποσοστό κοντά στο 40%  και στις ευρωεκλογές έλαβε ένα ποσοστό περί το 33%. Σε κάθε περίπτωση πάντως ένα ποσοστό το οποίο θα χρήζει κάποιας ανάλυσης πρέπει να είναι κάτω από το 30%, για να δούμε αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή δεν υπάρχει».  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...

«Περπατάει» το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Επιτυχημένο χαρακτήρισε το πρώτο διάστημα εφαρμογής του μέτρου της...

Αυξήθηκαν οι απαιτήσεις για ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ξεπερασμένο πλέον το οργανόγραμμα του 2012 Οι απαιτήσεις για ιατρικό...

ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε: Ανησυχία για την εργασιακή ασφάλεια των εκπαιδευτικών

Οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν μαθητές σε εκδρομές αντιμετωπίζονται ως...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Δήμαρχος Καβάλας κλείνει οριστικά τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων για φέτος!»

Σε επιτόπια επίσκεψη που κάναμε την Παρασκευή 19 Απριλίου...

Πυρκαγιά στο γυάλινο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4/2024) στο γυάλινο...