Στήριξη της υποψηφιότητας του Κ. Σιμιτσή από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο

0
389

Θετικό και υγιές χαρακτήρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωστής Σιμιτσής, το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζεται για τη διεκδίκηση της περιφέρειας από πολλούς υποψηφίους.

Με δήλωσή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11), ο κ. Σιμιτσής επισήμανε σχετικά: «Είναι απόλυτα θετικό και υγιές το γεγονός ότι άνθρωποι ασχολούνται με την πολιτική. Η πολιτική θα λύσει τα προβλήματα που ενδεχομένως η ίδια προκάλεσε. Αυτό είναι και το νόημα της δημοκρατίας. Η συμμετοχή και ο αγώνας για το καλύτερο».

«Στόχος μας να φέρουμε την περιφέρειά μας από την μέσα πλευρά των συνόρων της Ε.Ε.»

«Δίνω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσοι θα αγωνιστούν μαζί μου για μια καλύτερη περιφέρεια, για να μπορέσουμε επιτέλους να φέρουμε την περιφέρειά μας από την μέσα πλευρά των συνόρων της Ε.Ε. Δυστυχώς, η Π.Α.Μ.Θ. είναι η πιο φτωχή της Ε.Ε. και σκοπός μας είναι να συγκλίνουμε και να έρθουμε στο ίδιο επίπεδο με τις ευρωπαϊκές περιφέρειες, ώστε πραγματικά οι κάτοικοι αυτής της όμορφης περιοχής να μπορούν να ζουν μια καλή και άνετη ζωή», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η «Κοινωνική Συμμαχία» οργανώνεται – Ξεκίνησε ήδη τις επαφές του σε όλες τις περιφερειακές ενότητες ο Κωστής Σιμιτσής – Μετά τις γιορτές οι ανακοινώσεις

Σε σχέση με την προετοιμασία του συνδυασμού του, ο οποίος θα κρατήσει τελικά το όνομα «Κοινωνική Συμμαχία», ο Κωστής Σιμιτσής υπογράμμισε: «Όσον αφορά τον συνδυασμό μας, η «Κοινωνική Συμμαχία» οργανώνεται, έχει άξια και έμπειρα στελέχη που θα πλαισιώσουν νεότερα στελέχη. Ήδη έχω αρχίσει τις επαφές μου σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, είναι πολλά τα χιλιόμετρα, είναι μια όμορφη περιφέρεια και πραγματικά αξίζει να τη γνωρίσουμε από κοντά, όπως και τους ξεχωριστούς ανθρώπους της. Ακόμη είναι νωρίς για τις όποιες ανακοινώσεις. Μετά τις γιορτές θα έχουμε νέα».

Δήλωση στήριξης του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. στο πρόσωπο του Κωστή Σιμιτσή

Για την υποψηφιότητα Σιμιτσή δήλωση έκανε από την Καβάλα και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επισήμανε: «Η υποψηφιότητα του κ. Σιμιτσή, είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, όχι μόνο για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είναι μια υποψηφιότητα ελπίδας με έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα θέματα της αυτοδιοίκησης. Μπορεί και θα περάσει στον δεύτερο γύρο, με στόχο να γίνει ο επόμενος περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. Έχω συνεργαστεί μαζί του όταν ήταν δήμαρχος κι ήμουν γενικός γραμματέας κοινοτικών πόρων και υποδομών, οπότε γνωρίζω πως διεκδικούσε τα θέματα και πως υλοποιεί στόχους».