Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Μάρκου: Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απέτυχε, η Νέα Δημοκρατία έρχεται

Ημέρα:

spot_img

«Για εμάς στη Νέα Δημοκρατία οι ευρωεκλογές παίρνουν καθαρά χαρακτήρα δημοψηφίσματος.  Είναι το πρώτο μήνυμα που θα δώσουν οι πολίτες μετά από τέσσερα χρόνια. Οι πολίτες θα δείξουν ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απέτυχε και πως η Νέα Δημοκρατία έρχεται. Το κόμμα μας έχει πρόγραμμα και όραμα για την Ελλάδα του σήμερα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που έχουμε ως χώρα».

Τα παραπάνω τόνισε τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) από την Καβάλα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας.

«Αυτές οι εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες…»

«Βρέθηκα στην Καβάλα για να υποστηρίξω την υποψηφιότητά μου στην ευρωβουλή, με ένα ψηφοδέλτιο με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Το 2019 πρέπει να αποφασίσουμε πως θέλουμε να ζήσουμε ως Ελληνίδες και Έλληνες. Για εμάς στη Νέα Δημοκρατία είναι επιτακτικό να πάρει τέλος η μιζέρια, ο διχασμός και ο κατήφορος που μας επιβάλλει ο κ. Τσίπρας και η παρέα του. Το Σκοπιανό ήταν ένα ζήτημα το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρόδωσε την ιστορία των Μακεδόνων, την ιθαγένεια, τη γλώσσα και την ταυτότητά μας. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες επίσης, γιατί το 80% των νομοσχεδίων που έρχονται στην ελληνική Βουλή περνάνε πριν από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Άρα, εκεί η φωνή μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυνατή και να είμαστε ισχυροί για να διεκδικήσουμε πράγματα, αλλά και να αποτρέψουμε καταστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μάρκου.

«Η Ευρώπη είναι ο τόπος όπου η χώρα μας μπορεί να αναπτυχθεί οικονομικά και να αποτρέψει άσχημες καταστάσεις όπως αυτή του Σκοπιανού…»

«Την περίοδο 2021 – 2027 η Ε.Ε. θα διαθέσει περίπου 700 δισεκατομμύρια ευρώ για τα κράτη μέλη της. Εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τα χρήματα αυτά. Είναι μια ομαδική δουλειά που γίνεται μεταξύ της περιφέρειας, των δημάρχων σε κάθε περιοχή και του ευρωβουλευτή. Πρέπει κάθε περιοχή να παραδώσει ένα σχέδιο για το τι θέλει να δημιουργήσει, για να μπορέσουμε να μη χάσουμε ούτε ένα ευρώ. Η Ευρώπη είναι ο τόπος όπου η χώρα μας μπορεί να αναπτυχθεί οικονομικά και να αποτρέψει άσχημες καταστάσεις όπως αυτή του Σκοπιανού, ώστε να μην υπάρξει άλλη ζημιά σαν κι αυτή», συμπλήρωσε σχετικά η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος. Πρέπει να είμαστε εκεί για να δώσουμε το  μήνυμα ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τελείωσε, ότι πάμε μπροστά»

«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία μιλάμε για αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες, ασφάλεια στους δρόμους και τις γειτονιές. Μιλάμε για κοινωνική πολιτική, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 30.000 παιδιά έμειναν εκτός παιδικών σταθμών. Μιλάμε για δουλειές με κανονικούς μισθούς κι όχι επιδόματα. Θέλουμε Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος. Πρέπει να είμαστε εκεί για να δώσουμε το  μήνυμα ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τελείωσε, ότι πάμε μπροστά και θέλουμε να γίνουμε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Στις εκλογές αυτές αποφασίζουμε που θέλουμε και πως θέλουμε να ζήσουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μάρκου.

Δήλωση σχετικά με το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων

Επίσης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για το ζήτημα που ανέκυψε τελευταία σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων, σημειώνοντας: «Για πρώτη φορά όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα προσπάθησαν να κάνουν μια οργανωμένη και συντεταγμένη προσπάθεια. Δυστυχώς ο κ. Νότης Μαριάς αποφάσισε μόνος του να κάνει μια ερώτηση – τοποθέτηση χωρίς καν να μπει στη διαδικασία να συμπεριλάβει τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές. Υπέγραψε μόνος του και το παρουσίασε στα Μ.Μ.Ε. Ήδη υπάρχει συντεταγμένη προσπάθεια από όλα τα κόμματα, απλά ο κ. Μαριάς για λόγους καθαρά προσωπικούς αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο».

Συνάντηση της Κατερίνας Μάρκου με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας Νίκο Ίμβρο

Πριν τη συνέντευξη Τύπου, η Κατερίνα Μάρκου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας Νίκο Ίμβρο, ο οποίος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Για εμάς είναι ιδιαίτερη τιμή που είμαστε σήμερα μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας την κ. Μάρκου, για πολλούς και σημαντικούς λόγους με πρώτο και καλύτερο ότι είμαστε κοντά ηλικιακά που μας βοηθά να μιλήσουμε στη γλώσσα που γνωρίζουμε και οι δυο και να μη χρησιμοποιούμε μια γλώσσα με απλή αναφορά σε προβλήματα που μας απασχολούν.  Τα προβλήματα για την ΕΛ.ΑΣ. σε κάθε περιοχή είναι περίπου τα ίδια. Θεωρούμε ότι με την εκλογή της στην ευρωβουλή θα μας βοηθήσει μέσω της Ε.Ε. να πετύχουμε κάποια πράγματα, ώστε να φτάσει και ο Έλληνας αστυνομικός σε ένα επίπεδο αντίστοιχο με αυτών της Ευρώπης».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ικανοποίηση από την σύσκεψη με τον Χρήστο Σταϊκούρα

Έχουν δρομολογηθεί συνολικά 50 έργα σε όλες τις περιφερειακές...

Υποδοχή της νέας εικόνας της Παναγίας της Χαλκεριώτισσας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο...

Απάντηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Καβάλας επί καταγγελίας της ΟΕΝΓΕ

Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο...

Μεγάλες οι ζημιές στα ακτινίδια του Νέστου

Την Πέμπτη 09/05/2024 στην Χρυσούπολη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Συνεταιρισμών,...

Το πρώτο τρίμηνο του 2026 θα παραδοθεί το τμήμα 8,5 χλμ της οδού Δράμας- Καβάλας

O Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, υποδέχτηκε στο γραφείο του...

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς και κηδεμόνες ότι οι εγγραφές...

Ετοιμότητα για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών στη Θάσο

Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο της...

Εορτασμός των εθνικών αγώνων κατά του ναζισμού και του φασισμού

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, κατέθεσε...