Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΒΑΛΑΣ: Ανανεωμένο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Οι υποψήφιοι βουλευτές

Ημέρα:

Ανανεωμένο κατά τα 4/6 είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, το οποίο παρουσιάστηκε το πρωί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο «Στέκι της Νέας Πόλης».

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο Παντελής Λασκαρίδης, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από τους ψηφοφόρους στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Την πρώτη θέση στο νέο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταλαμβάνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ την δεύτερη ο Κώστας Μορφίδης. Όπως τόνισε σχετικά ο κ. Λασκαρίδης η προσφορά και των δυο στην τοπική κοινωνία επέβαλε την συμμετοχή τους σε ένα ψηφοδέλτιο της Αριστεράς.

Την τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταλαμβάνει ο Γιώργος Παπαφιλίππου, δικηγόρος με καταγωγή από την Θάσο, ενώ την τέταρτη θέση ο οικονομολόγος Γιώργος Καρατσιουμπάνης, με καταγωγή από το Παγγαίο. Η Αναστασία Μιρλή, βιολόγος με καταγωγή από την Θάσο βρίσκεται στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενώ την έκτη θέση καταλαμβάνει η καταγώμενη από τον Νέστο φιλόλογος, Ελένη Δουβλέτη.

«Η κοινωνία μας δίνει την προσμονή της αυτοδυναμίας – Ο λαός δεν θα συντελέσει στην παλινόρθωση του παλιού κομματικού συστήματος»

Στην σύντομη τοποθέτησή του, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, υπογράμμισε πως στόχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι να επαναβεβαιώσει η κοινωνία την εμπιστοσύνη της σε έναν χώρο που μέσα σε επτά μήνες έδειξε δείγματα γραφής, όσον αφορά την αγωνιστικότητα και την χρηστή στάση στην δημόσια ζωή.

«Αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Η κοινωνία μας δίνει την προσμονή της αυτοδυναμίας. Δεν είναι αυτό αλαζονική συμπεριφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Εμμανουηλίδης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαφιλίππου επισήμανε ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, λέγοντας σχετικά: «Εμπιστεύομαι την κρίση του ελληνικού λαού που έχει κρίση και μνήμη. Δεν θα συντελέσει στην παλινόρθωση του παλιού κομματικού συστήματος που ανέθρεψε την διαπλοκή. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, για να μείνουν όρθιοι οι πολίτες, αλλά και η κοινωνία».

«Συνθηκολογήσαμε με βαριά καρδιά – Το παράλληλο πρόγραμμα θα ελαφρύνει τους πολίτες»

«Το μνημόνιο μας επιβλήθηκε και θέλουμε να απαγκιστρωθούμε βήμα – βήμα από αυτό. Συνθηκολογήσαμε με βαριά καρδιά για να μην καταστραφεί η χώρα. Χωρίς συμφωνία κινδυνεύαμε με απόλυτη καταστροφή», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κώστας Μορφίδης, τονίζοντας από την άλλη ότι το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα καταφέρει να ελαφρύνει τους πολίτες από τα βάρη.

Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης, στην τοποθέτησή του υποστήριξε ότι οι πολίτες γνώριζαν κάθε στιγμή το σε ποιο επίπεδο βρισκόταν η διαπραγμάτευση, ενώ και ο ίδιος σημείωσε ότι με τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υπάρχει η δυνατότητα να απαλυνθεί η λιτότητα και να υπάρξει αντιστροφή του κλίματος.

«Δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη να είμαι εδώ και να μετέχω στο ψηφοδέλτιο», επισήμανε από την πλευρά της η Ελένη Δουβλέτη, η οποία χρόνια ασχολείται με τα κοινά, ενώ η Αναστασία Μιρλή, στις δηλώσεις της ανέφερε: «Μετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στην εφαρμογή του προγράμματος του κόμματός μας. Θέλουμε οι πολίτες να έρθουν κοντά μας».

Στην πλατεία Ελευθερίας μιλά την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας – Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας επισκέπτεται μεθαύριο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Να σημειωθεί καταληκτικά ότι την ερχόμενη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία, στις 7.30 το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ αύριο Τετάρτη στην περιοχή μας θα βρεθεί ο πρώην υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αρχικά θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Νέστου και στην συνέχεια θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...