Σάββατο, Μάι 8, 2021

Ιδιαίτερα συμπαθής ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Για τον διοικητή του Νοσοκομείου της Καβάλας Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, η ονομαστική του γιορτή ήταν μία ευκαιρία να διαπιστώσει την ευρεία αποδοχή που απολαμβάνει από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό πέρασαν από το γραφείο του (τηρώντας φυσικά τα μέτρα προστασίας) για να του ευχηθούν και να δηλώσουν συμπαραστάτες στο δύσκολο (και λόγω κορωνοϊού) έργο του. Ο Ντίνος, που είχε ετοιμάσει από το πρωί της Πέμπτης έναν πλούσιο μπουφέ με κεράσματα, ανταπέδιδε τις ευχές χαρούμενος και ευδιάθετος.

Όπως λένε οι «παλιοί» του νοσοκομείου, δεν θυμούνται παρόμοια κατάσταση με προηγούμενους διοικητές. Ο Ντίνος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο προσωπικό του νοσοκομείου. Ο «ανοιχτός» χαρακτήρας του και η διάθεσή του να ακούει τους πάντες με υπομονή και κατανόηση και όχι «αφ υψηλού», τον κάνουν ευρύτατα αποδεκτό στους συνεργάτες του. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα ένα σημαντικό στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Από την αρχή του χρόνου που ανέλαβε την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, επικρατεί εργασιακή ειρήνη και συνεργασία. Η επιτυχής διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από το νοσοκομείο της Καβάλας, ήταν αποτέλεσμα των καλών σχέσεων της διοίκησης με το προσωπικό του ιδρύματος και φάνηκε στην πράξη.

Η τοποθέτηση του Ντίνου Κλειτσιώτη στο «τιμόνι» του νοσοκομείου της Καβάλας αποτελεί μία επιτυχημένη επιλογή μεταξύ αρίστων και δικαιώνει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης προς το πρόσωπό του…

Διαφημίσεις