Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα βιβλιοπωλεία της Καβάλας πανέτοιμα περιμένουν γονείς και μαθητές

Ημέρα:

spot_img

Πανέτοιμα να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν γονείς και μαθητές, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου που αρχίζει την Τετάρτη (11/9), είναι τα βιβλιοπωλεία της Καβάλας.

Μιλώντας στον ’’Ενήμερο’’, ο Γιώργος Ζοπόγλου, από το βιβλιοπωλείο «Κύβος», τόνισε ότι η κίνηση στα τοπικά βιβλιοπωλεία αναμένεται να κορυφωθεί προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο.

«Οι γονείς καλό είναι να απευθυνθούν στα τοπικά βιβλιοπωλεία και ν’ αφήσουν στην άκρη τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που κάνουν κακό στην τοπική αγορά»

«Τα βιβλιοπωλεία της Καβάλας είναι πανέτοιμα και περιμένουν γονείς και μαθητές να τα επισκεφθούν. Έχουν τα πάντα. Τσάντες, βιβλία, τετράδια, γραφική ύλη και φροντιστηριακά. Ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής, για όλες τις τάξεις και στα αγγλικά βιβλία, είμαστε πανέτοιμοι. Οι γονείς καλό είναι να απευθυνθούν στα τοπικά βιβλιοπωλεία και ν’ αφήσουν στην άκρη τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που κάνουν κακό στην τοπική αγορά. Ευτυχώς ένα μεγάλο μέρος του κόσμου μπορεί να το καταλάβει αυτό κι επιμένει ακόμη να ψωνίζει από τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό», υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Ζοπόγλου.

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα ―’’Τσιμπάνε’’ προς τα πάνω οι τιμές στο ξενόγλωσσο βιβλίο

Παράλληλα, αναφορικά με τις τιμές στα σχολικά είδη τόνισε στη συνέχεια: «Όσον αφορά το ξενόγλωσσο βιβλίο, αυτό ’’τσιμπάει’’ πάντα προς τα πάνω παραδοσιακά, ενώ στα βοηθήματα είναι σταθερές οι τιμές. Από εκεί και πέρα στυλό, μολύβια, τετράδια κι όλα τα άλλα, γενικά, είναι στις ίδιες τιμές με πέρυσι». Ερωτηθείς για το ποσό που θα κληθεί γενικότερα να δώσει ένας γονιός για ένα παιδί που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο, ο κ. Ζοπόγλου απάντησε: ’’Βασικά αυτό εξαρτάται από τι θα ζητήσει ο κάθε δάσκαλος. Νομίζω με 20 ευρώ γίνεται μια καλή αρχή και ψωνίζει αρκετά πράγματα. Αναφορικά με τις τσάντες σε όλα τα βιβλιοπωλεία υπάρχουν τσάντες προσφοράς που είναι από την περσινή χρονιά, ενώ οι κανονικές τιμές αρχίζουν από 12 ευρώ, έχει όμως και με 25 και 30 ευρώ και φυσικά ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να δώσει ο κάθε γονιός. Υπάρχει η δυνατότητα σε όλους να ψωνίσουν στις τιμές που θέλουν’’.

Υποτονική η κίνηση στα βιβλιοπωλεία λόγω… καλοκαιρίας!

Παραδοσιακά, η κίνηση στα βιβλιοπωλεία της Καβάλας, άρχιζε αρκετές μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ωστόσο και φέτος, όπως άλλωστε συνέβη τα δυο τελευταία χρόνια, επειδή οι καλές καιρικές συνθήκες συνεχίζονται, η κίνηση προς το παρόν ήταν υποτονική.

«Η κίνηση θα έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει, αλλά οι συμπολίτες μας είναι ακόμη στις παραλίες, αφού το καλοκαίρι κρατάει. Δειλά – δειλά θα έλεγα ότι ο κόσμος φέτος έχει αρχίσει την προσέλευση του στα καταστήματά μας. Θα έπρεπε να ήμασταν καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά τις επόμενες ημέρες. Από την Πέμπτη και μετά θα έχουμε πιστεύω την κορύφωση της κίνησης, οπότε και τα βιβλιοπωλεία  μας θα δουλέψουν στο φουλ», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Γιώργος Ζοπόγλου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα μόλις ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ στη Θάσο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρονιά οι...

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο...

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...