Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ντ. Κλειτσιώτης: Καταστροφική για την οικονομία η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Καταστροφικό για την ελληνική οικονομία χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Είμαι κάθετα αντίθετος με την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, οι οποίες θα είναι καταστροφικές για την ελληνική οικονομία. Εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, βάζουμε πάνω απ’ όλα το καλό της χώρας κι αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα το κομματικό μας συμφέρον. Το σενάριο των εκλογών που φέρνει στην επικαιρότητα ο κ. Καμμένος, «συγκάτοικος» του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση, είναι καταστροφικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στον «Ενήμερο» ο κ. Κλειτσιώτης.

«Να παρθεί πίσω το ασφαλιστικό και να συζητηθούν όλα από την αρχή»

«Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει μια θέση καθαρή. Θέλουμε την ομαλοποίηση της κατάστασης στην χώρα μας. Στο θέμα των αγροτών για παράδειγμα, η Νέα Δημοκρατία δεν είναι σαν τους σημερινούς κυβερνώντες που πέρυσι ανέβαιναν στα τρακτέρ. Λέμε ότι η διαμαρτυρία των αγροτών είναι πέρα για πέρα δίκαιη, ωστόσο είμαστε κατά του κλεισίματος των δρόμων, καθώς πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε την οικονομική σταθερότητα της χώρας μας. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ήδη από την κυβέρνηση να παρθεί πίσω αυτό το ασφαλιστικό που για εμάς είναι φορολογικό και να συζητηθούν όλα από την αρχή», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Τσίπρας χαράσσει τώρα εναγωνίως μια τελευταία γραμμή άμυνας…»

Κληθείς να σχολιάσει τέλος τη στάση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να παρουσιάσει ότι έχουν ευθύνες για την κατάσταση της χώρας τα μέσα ενημέρωσης και κύκλοι εντός κι εκτός της χώρας, ο κ. Κλειτσιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης και οργής όλων των κοινωνικών ομάδων που συστηματικά ο ίδιος εξαπάτησε, ο κ. Τσίπρας χαράσσει τώρα εναγωνίως μια τελευταία γραμμή άμυνας, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε όλους αυτούς που μέχρι προχθές τους αγκάλιαζε και τους υποσχόταν τα πάντα».

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις