Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Αιμοδοτικός Σύλλογος Επιμελητηρίου Καβάλας: «Σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία θέλουμε το κάτι παραπάνω»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται και αύριο στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Καβάλας, η 19η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί ο Αιμοδοτικός Σύλλογος του Ε.Β.Ε.

Σήμερα Παρασκευή, η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και μάλιστα πολλοί ήταν οι νέοι, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο του Αιμοδοτικού Συλλόγου του Επιμελητηρίου Καβάλας, Νίκο Μήλιο.

«Σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία θέλουμε το κάτι παραπάνω»

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Μήλιος, η συμμετοχή των μελών των συλλόγων που στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία ήταν πρωτόγνωρη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι σήμερα Σάββατο, όπως άλλωστε παραδοσιακά συμβαίνει την δεύτερη ημέρα των εθελοντικών αιμοληψιών, η προσέλευση να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

«Πολύς κόσμος έχει ενεργοποιηθεί και ευαισθητοποιηθεί. Σε κάθε εθελοντική αιμοληψία του Συλλόγου μας θέλουμε το κάτι παραπάνω, όσον αφορά τον αριθμό των μονάδων αίματος που θα συγκεντρωθούν. Πάντως καλύπτουμε αρκετές ανάγκες σε αίμα για το νοσοκομείο μας, από τις αιμοδοσίες που κάνουμε δυο φορές τον χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μήλιος.

Να σημειωθεί ότι η έναρξη της εθελοντικής αιμοδοσίας και σήμερα Σάββατο έχει οριστεί για τις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι, με την συνδρομή φυσικά του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

 

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις