Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ματαιώθηκαν δύο δημοπρασίες δημοσίων έργων σε Καβάλα και Δράμα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Παρουσία εκπροσώπων του ΤΕΕ, της ΕΕΤΕΜ και των Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Καβάλας και Ν. Δράμας ματαιώθηκαν σε Καβάλα και Δράμα αντίστοιχα, δύο προγραμματισμένες για την Τρίτη 9-2-2016, δημοπρασίες δημοσίων έργων, ως εξής:

  1. «Επισκευές – Κατασκευές στο κτίριο πρώην ΕΟΚ για μετεγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου» του Δήμου Καβάλας.
  2. «Αντιμετώπιση καταπτώσεων και αντιστηρίξεις σε εντοπισμένα τμήματα της σιδηροδρομικής γραμμής δικαιοδοσίας του Τμήματος Συντήρησης Γραμμής Δράμας» του ΟΣΕ.

Οι παραβρεθέντες Εργολήπτες απείχαν από την διαδικασία και δήλωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα που κάνει το ΤΕΕ, όλοι οι Επιστημονικοί, Κλαδικοί και Συνδικαλιστικοί Σύλλογοι των Τεχνικών και των άλλων Επιστημόνων, για να μην περάσει η πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που τους πλήττει βαρύτατα.

Με την τυχόν ψήφιση της πρότασης νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό οι μηχανικοί και οι άλλοι επιστήμονες ωθούνται βιαίως στην έξοδο από το επάγγελμα και οι νέοι συνάδελφοι στην μετανάστευση.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει την πρόταση για το ασφαλιστικό που δεν συνοδεύεται από στοιχεία, μελέτες και ποσοτικά δεδομένα και να εκκινήσει ένα νέο και ουσιαστικό διάλογο από μηδενική βάση. (δελτίο τύπου του ΤΕΕ – ΑΜ)

Διαφημίσεις