Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Η Energean στηρίζει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας «Πάνθηρες»

Ημέρα:

Συνεπής στην επιλογή της να στηρίζει την υγιή αθλητική δραστηριότητα που δίνει διεξόδους στη νεολαία και την κοινωνία της περιοχής της Καβάλας, η Energean αναλαμβάνει Χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Καβάλας «Πάνθηρες», η οποία την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι υπογραφές για την φιλόδοξη αυτή συνεργασία έπεσαν την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου στην πόλη της Καβάλας, με παρόντες τη διοίκηση, το προπονητικό team και αθλήτριες της ομάδας των «Πανθήρων», καθώς και διοικητικά στελέχη της Energean. Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η μασκότ της ομάδας, ο πολύ δημοφιλής σε όλη την μπασκετική κοινότητα Πάνθηρας!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την υπογραφή της συμφωνίας, η  Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Managing Director και Country Manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθούμε εδώ και αρκετά χρόνια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία των «Πανθήρων», οι οποίοι πλέον έχουν μια αξιόλογη παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ. Είχαμε έτσι την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι, πέραν από τις αγωνιστικές επιδόσεις και προοπτικές, πρόκειται για έναν υγιή οργανισμό με καθαρά επαγγελματική οργάνωση, με μια πολύ σοβαρή διοικητική ομάδα που, πραγματικά, έχει όραμα για την αθλούμενη νεολαία της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.

Με αυτά τα δεδομένα, η απόφασή μας να αποδεχθούμε την πρόταση Χορηγίας που λάβαμε από τους «Πάνθηρες» ήταν πολύ εύκολη! Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνοδευθεί από ακόμη σημαντικότερες επιτυχίες για την ομάδα και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο».

Από την πλευρά του, ο κ. Σωτήρης Τσεκμέζογλου, πρόεδρος της ομάδας «Πάνθηρες», δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στο πλευρό μας την Energean, μια εταιρεία που είχε την Καβάλα ως βάση της για την εντυπωσιακή ανάπτυξη των τελευταίων ετών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στον χώρο της ενέργειας. Η χορηγία της εταιρείας δίνει και σε εμάς …ενέργεια για τα επόμενα βήματα στην πορεία μας και την καθιέρωσή μας ως μία αναγνωρίσιμη, υγιή δύναμη του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα. Μέσα από συνεργασίες όπως αυτή με την Energean, αισιοδοξούμε ότι θα προσελκύσουμε στο καβαλιώτικο γυναικείο μπάσκετ τόσο ακόμη περισσότερα νέα κορίτσια όσο και αθλήτριες που θα ενισχύσουν το δυναμικό μας».

Βασικό οδηγό για τις πρωτοβουλίες στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Energean αποτελούν οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Η συγκεκριμένη συνεργασία υπηρετεί τον Στόχο νο.5 για Ισότητα των Φύλων, τον Στόχο 11 για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες καθώς και τον Στόχο 17 για Συνεργασία για την Επίτευξη των Στόχων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προσωπικό και νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Νίκος Ίμβρος: Η Τροχαία πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό...

Χριστόδουλος Τοψίδης: Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα

Στην μεγάλη βαρύτητα που θα δώσει η νέα διοίκηση...

Στις κρατικές ενισχύσεις εντάσσονται οι πυρόπληκτοι αγρότες Διαλεκτού, Αβραμυλιάς, Ν. Ξεριά και Μυρτόφυτου

Μ. Λαζαρίδης: «Η Καβάλα δικαίως αναβαθμίζεται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό...

H Energean στηρίζει τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες στην Καβάλα και στην Ζίτσα Ιωαννίνων

Σταθερά κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες είναι...

ΔΕΥΑΑΠ: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τις μονάδες επεξεργασίας λυμάτων σε Μουσθένη και Μεσορόπη

Την Παρασκευή 08/12/2023 στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου υπογράφηκαν...

Εντυπωσιακή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η αυλαία των...

«Φως στο τούνελ» για την ύδρευση του Ζυγού από τις πηγές Βοϊράνης

Για την ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος του Ζυγού από...

Ναι στα POS στις λαϊκές αγορές, αλλά χωρίς τραπεζική προμήθεια

Υπέρ της τοποθέτησης POS στις λαϊκές αγορές, με την...