Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Διανομή δωροεπιταγών για προμήθεια τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, με την φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και με σκοπό την συνέχιση της παραδόσεως της εμπράκτου αγάπης της τοπικής μας Εκκλησίας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, διανέμονται 100 περίπου δωροεπιταγές σε αντίστοιχες οικογένειες από τις 17 Ενορίες της Καβάλας, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για το γιορτινό τους τραπέζι.

Εφέτος λόγω των εκτάκτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξαπλώσεως του κορωνοϊού, μετά από σχετική εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ΦΝΘ κ. Στεφάνου, οι ιερείς των Ενοριών παρέλαβαν και επέδωκαν τις αντίστοιχες δωροεπιταγές για τους ενισχυομένους ενορίτες τους, προκειμένου να οι εμπερίστατοι αδελφοί μας να απολάβουν της προνοιακής αγάπης και ευποιΐας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Με την ευκαιρία απευθύνουμε εγκάρδιες εόρτιες ευχές προς όλους, ώστε με υγεία και δύναμη να εορτάσουμε το Άγιο Δωδεκαήμερο και να επιτύχουμε την καλή έκβαση των ευγενικών σκοπών μας για την αντιμετώπιση των δυσκόλων συγκυριών που ζούμε όλοι μας.

spot_img

Διαφημίσεις