Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Ημέρα:

spot_img

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Μάνθος Κλεανθίδης, ο οποίος πέρα από τις εκλογές, μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο.

«Ενημερώσαμε ήδη τα μέλη μας και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας»

«Λήγει η θητεία της εκτελεστικής επιτροπής στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας κι έτσι θα προβούμε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου σε εκλογοπολογιστική γενική συνέλευση, για να εκλέξουμε τη νέα εκτελεστική επιτροπή. Αυτή αποτελείται από 11 μέλη, δηλαδή από τον πρόεδρο και άλλα 10 μέλη. Ενημερώσαμε ήδη τα μέλη μας και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, την οποία και ευχαριστούμε για την αίθουσα που μας παραχωρεί και καλούμε όλα τα μέλη μας να παραβρεθούν στις εκλογές μας», ανέφερε σχετικά ο κ. Κλεανθίδης. 

«Υπάρχει στήριξη δεδομένη εδώ από την Ένωση, έχουμε και τη στήριξη της Ομοσπονδίας Προπονητών…»

Μιλώντας γενικότερα για την πορεία του Συνδέσμου, ο κ. Κλεανθίδης υπογράμμισε: «Πάντα υπάρχουν δυσκολίες στο ποδόσφαιρο. Βέβαια υπάρχει στήριξη δεδομένη εδώ από την Ένωση, έχουμε και τη στήριξη της Ομοσπονδίας Προπονητών. Ο Σύνδεσμός μας αποτελείται από 122 μέλη, είναι ένας αρκετά δυναμικός Σύνδεσμος σε σχέση με τους υπόλοιπους Συνδέσμους στην Ελλάδα. Έχουμε την τιμή ο πρόεδρος μας Νίκος Καραμπετάκης να είναι και μέλος της Ομοσπονδίας και αυτό είναι καλό και για τον Συνδεσμό μας, αλλά και για το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα». 

«Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχουν βήματα προς τα μπροστά – Θα πρέπει να δώσουμε κατά τη γνώμη τη δική μου περισσότερη έμφαση στο παιδικό ποδόσφαιρο…»

Αναφορικά με τα προβλήματα στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο Μάνθος Κλεανθίδης σημείωσε: «Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχουν βήματα προς τα μπροστά. Αν πάρουμε το τοπικό ποδόσφαιρο σίγουρα η Α’ Κατηγορία είναι πολύ ανταγωνιστική. Βέβαια απομένουν κι άλλα βήματα να γίνουν και θα πρέπει να δώσουμε κατά τη γνώμη τη δική μου περισσότερη έμφαση στο παιδικό ποδόσφαιρο, όπου τα προβλήματα είναι λίγο περισσότερα και νομίζω ότι εκεί είναι και το μέλλον του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...