Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Alexander Haditaghi: «Καλύτερα να παραμένεις σιωπηρός κ. Κούγια»

Ημέρα:

spot_img

Απάντηση σε δηλώσεις του του γνωστού ποινικολόγου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε τοπικό ΜΜΕ εκφράστηκε με προκλητικό τρόπο για το πρόσωπό του δίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ Alexander Haditaghi.

Ειδικότερα ο κ. Κούγιας σε συνέντευξη του στο Alpha Radio 88,6, εξέφρασε την άποψη ότι επειδή υπάρχουν ξένοι επενδυτές σε ορισμένες ομάδες της χώρας που οι προθέσεις τους ίσως είναι  ύποπτες, το ίδιο ύποπτη μπορεί είναι και η ενασχόληση του Καναδοϊρανού επιχειρηματία με τον ΑΟΚ. Όπως είπε ο κ. Κούγιας, μπορεί οι συστάσεις που πήρε από τον συνάδελφο του Τάκη Μπαλτάκο να ήταν καλές και ενδεχομένως να είναι τίμιος και με αγαθές προθέσεις, ωστόσο εξακολουθεί να τον αντιμετωπίζει με μεγάλη επιφύλαξη. Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Haditaghi ξεκίνησε την πορεία του από πωλητής hot dog έξω από γήπεδα και έφτασε να ανακηρυχθεί νέος επιχειρηματίας της χρονιάς το 2017, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει επενδύσεις στην Ελλάδα (Τουριστική μονάδα στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ενώ διεκδικεί και την Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας). «Φαίνεται ότι έχετε μυριστεί λεφτά εκεί στην Καβάλα και δε σας νοιάζει τίποτα», σχολίασε ο κ. Κούγιας.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ K. HADITAGHI

«Είναι λυπηρό και απογοητευτικό να βλέπω άτομα σαν το κύριο Αλέξη Κούγια να κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια για να προβληθούν δημόσια, λέγοντας ψέμματα και δημιουργώντας ψεύτικες ιστορίες. Συνάντησα τον κ. Κούγια για 15-20 δευτερόλεπτα στην κλήρωση της Superleague 2 στην Αθήνα. Ο κύριος Μπαλτάκος ήταν μαζί μου κατά την διάρκεια της σύντομης χειραψίας μας. Σε κανένα σημείο δεν πρότεινα να αγοράσω της ομάδα του ή καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Ο κύριος Κούγιας ήταν αυτός ο οποίος είπε στον κύριο Μπαλτάκο ότι έπρεπε να αγοράσω την δική του ομάδα αντί του Α.Ο Καβάλα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε με τον κύριο Μπαλτάκο, ο οποίος είναι ένας ειλικρινής και τίμιος άνδρας. Τους τελευταίους τρεις μήνες με έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες της Superleague και απέρριψα τις προτάσεις τους ευγενικά.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν θα πρέπει να είναι τόσο υπερήφανος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τόσες ομάδες στην ζωή του. Θα ήταν πιο εντυπωσιακό εάν ήταν ιδιοκτήτης μιας ομάδας τα τελευταία 15-20 χρόνια και αυτή η ομάδα βρισκόταν στην Superleague σήμερα. Επίσης θα προτιμούσα να είχε γνώση για τα οικονομικά και για το παγκόσμιο σύστημα τραπεζών πριν προχωρίσει σε αυτά τα ηλίθια και ανόητα σχόλια! «Ξέπλυμα» χρημάτων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Η συμβουλή μου στον κύριο Κούγια είναι «καλύτερα να παραμένεις σιωπηρός όταν υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρηθείς ανόητος, παρά να μιλάς και να το επιβεβαιώνεις».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...

Απεργία με κύρια αιτήματα την ακρίβεια και τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

Στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της...

Το Μουσικό Σχολείο θα ψάλλει τον Ακάθιστο Ύμνο στον ναό του Αγ. Νικολάου

Το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού...

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...