Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Καβάλα στην κορυφή του Α΄ Ομίλου μόνη της δικαιωματικά

Ημέρα:

spot_img

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αδελφικοί μου φίλοι, φίλαθλοι, αναγνώστες και μη και του χρόνου στο επόμενο Πάσχα (24 Απριλίου 2022) χωρίς την καταστροφική πανδημία του covid-19 ή κορωνοϊού. Προχθές τελείωσε ο Α Γύρος στην Football League γρήγορα-γρήγορα ενώ από το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Μαΐου 2021 αρχίζει ο Β Γύρος.

Η λήξη του πρώτου μισού του τόσο ενδιαφέροντος πρωταθλήματος ποδοσφαίρου βρίσκει την τοπική μας ομάδα των «Αργοναυτών» ή «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου απόλυτα δικαιωματικά!!!

Βέβαια τυπικά δεν τελείωσε ο Α’ Γύρος γιατί εκκρεμεί το παιχνίδι του συμπρωτοπόρου μέχρι στιγμής Πανσερραϊκού με τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας που αναβλήθηκε. Δυστυχώς την ηπειρωτική ομάδα κτύπησε ο Covid-19 (3 παίκτες συγκεκριμένα) και θα τελεσθεί προσεχώς σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ε.Π.Ο. Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα να ξεπεράσουν αυτή την περιπέτεια οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα και παράλληλα η πανδημία να μην ξαναεπισκεφτεί τους παίκτες όλων των ομάδων.

Η Καβάλα λοιπόν μετά από 9 αγώνες φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς δηλαδή με απώλεια μόνο 5 βαθμών (Μία ήττα εκτός και μία ισοπαλία εντός).

Έχει την πρώτη επίθεση με 19 τέρματα, ενώ στην άμυνα έχει δεχτεί 7 τέρματα. Καλή συγκομιδή για την ομάδα του κ. Κώστα Ανυφαντάκη αν αναλογιστούμε με τι συνθήκες διεξάγεται το πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά από πολύμηνη απραξία, χωρίς φιλάθλους κλπ.

Βέβαια τώρα που είναι στην κορυφή χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή και εγρήγορση στο κάθε τι! Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι των Σερρών με τον αιώνιο αντίπαλο Πανσερραϊκό που όντως έχει πολύ καλή και σοβαρή ομάδα.

Υπενθυμίζω ότι το μεγάλο ντέρμπι θα έχουν την δυνατότητα να το δουν όλοι ζωντανά από την συχνότητα της ΕΡΤ-3 αύριο στις 14:45. Σίγουρα προγνωστικά δεν μπορεί να γίνουν αφού όλα τα αποτελέσματα μπορεί να συμβούν.

Χαρακτηριστικό σημείο και πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο γηπεδούχος έχει δεχτεί μόνο 2 τέρματα αυτά στο παιχνίδι στην Καβάλα από την τοπική μας ομάδα!

Με ένα αγώνα λιγότερο λοιπόν να το ξαναπώ και αυτό χρειάζονται μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του πρωτοπόρου.  Ουσιαστικά πρέπει να προσέξουν την άμυνα ώστε να αποφύγουν την ήττα πρωταρχικά. Φυσικά αν έρθει και η νίκη θρίαμβος ακόμα καλύτερα.

Εννοείται ότι θα διευθύνει το παιχνίδι αξιολογημένη διαιτησία Α’ Εθνικής λόγω της σημασίας του.

Οι πιθανές εντεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο ομάδες είναι οι εξής:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Πίντο, Γιανναράκης, Ψάλτης, Κρητικός, Γεωργιάδης, Κόντσι, Θεοδωρίδης, Πράντο (4-2-3-1)

ΚΑΒΑΛΑ : Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Στίκας, Γιαλαμούδης, Κολλάρας, Παντεκίδης, Κέρθι, Κόκκορης, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Αδαμάκης (4-2-3-1)

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την ομάδα μας ώστε να γυρίσει με θετικό αποτέλεσμα που θα της ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

VERITE’ 53 ANEE’

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...