Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Α.Ε. Α.Ο. “ΚΑΒΑΛΑ 1965”: Έκοψαν την πίτα τους παρουσία του Μητροπολίτη Φ.Ν.Θ κ. Στέφανου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου έκοψε την Βασιλόπιτα της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 στην αίθουσα διαλέξεων της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ.κ. Στέφανος ο οποίος υποδέχθηκε τους μικρούς και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών μας με μεγάλη χαρά.

Ο Σεβασμιώτατος ” προχώρησε ” ακόμη περισσότερο προς τα μέλη της Ακαδημίας μας μιλώντας για την αξία της άθλησης σε συνδυασμό με το ομαδικό πνεύμα. Με τον διαπεραστικό του λόγο ο επίσκοπος της Καβάλας ήρθε πολύ κοντά στους αθλητές μας.
Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία του αναπληρωτή Αθλητισμού – Παιδείας του Δήμου Καβάλας Κώστα Βακιρτζή, της υπεύθυνης marketing – γραφείων της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Αλίκης Μέρμηγκα και όλων των τμημάτων της Ακαδημίας του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 – καθώς και της ομάδος Κ – 17.
Τα τυχερά φλουριά στα πιτάκια που μοιράστηκαν ανά τμήμα έτυχαν. Δημήτρης Καραβελιδης ( Κ – 8 ) , Άρης Πυργελής ( Κ – 10 ), Αριστοτέλης Λαζαρίδης ( Κ – 12 ), Γιάννης Κατσαμακίδης ( Κ – 14 ), Γιάννης Παραλυκίδης ( Κ – 16 ), Κώστας Νικολαΐδης ( Κ – 17 ). Στους τυχερούς αθλητές δόθηκαν βιβλία αθλητικού περιεχομένου, ενώ ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ.κ Στέφανος μοίρασε σε όλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση εικόνες των Τριών Ιεραρχών.
spot_img

Διαφημίσεις