Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«… είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

Ημέρα:

spot_img

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 που μας πέρασε στο ΔΑΚ Αλεξάνδρα Δήμογλου η μοναδική στην Α2 Γυναικών ομάδα μπάσκετ των ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ αντιμετώπισε το μεσημέρι την ομάδα του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ Θεσσαλονίκης.

Η εν λόγω ομάδα της ιστορικής συνοικίας της συμπρωτεύουσας που πρωτοπορεί στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου μαζί με τον Εθνικό Πυλαίας με το απόλυτο των βαθμών 18 και 18.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού πλησίασα να συγχαρώ την παλιά φίλη και ίνδαλμα μου από τα χρόνια τα παλιά προπονήτρια της ομάδας και βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών πριν δύο δεκαετίες την επονομαζόμενη «Σαΐτα» κ. Βιβή Διαβολεμένου.

Η Κόουτς του πρωτοπόρου εμφανώς ανακουφισμένη αφού η ομάδας της έστω και δύσκολα κέρδισε το παιχνίδι σε μια επίδειξη πραγματικής ειλικρίνειας μου είπε:

«Οι Πάνθηρες Καβάλας είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε!!! Δεν της λείπει τίποτα και νομίζω ότι η δουλειά που κάνει ο νεαρός συνάδελφος (Βαγγέλης Καρατσομπάνης) είναι σπουδαία! Εάν ήταν εύστοχη στις ελεύθερες βολές θα ήταν αυτή η νικήτρια και όχι εμείς!!! Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο των Πανθήρων και καλές γιορτές με υγεία».

Λίγα και αληθινά λόγια από μία γυναίκα που «έφαγε» με το κουτάλι τα τερραίν του μπάσκετ με την απαράμιλλη μαεστρία της στην θέση -1-!

Πράγματι η Παρασκευή Διαβολεμένου είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν δικαιολογήθηκε επειδή της έλειπαν 2 βασικές παίκτριες λόγω τραυματισμών. Στο κάτω-κάτω από την γηπεδούχο ομάδα 4 βασικές έλειπαν για τον ίδιο λόγο!! Γαϊτάνη, Γιαχολάρι, Φραγκάκη, Τουρετζόγλου αν έπαιζαν η κατάληξη του ωραίου αυτού παιχνιδιού ίσως να ήταν άλλη. Και μια που μιλάμε για τους «Πάνθηρες» η ομάδα μας ανεβαίνει συνεχώς. Μια μέρα πριν το παιχνίδι αυτό οι νεανίδες κέρδισαν τον τίτλο στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και συγχρόνως το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το κυριότερο ότι από τον Α’ Γύρο εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Κατηγορία (Α2)!!

Ήδη βρίσκονται πάνω από την μέση (5η) και υπολείπεται ένα παιχνίδια για να λήξει ο Α’ Γύρος. Είναι με την ιστορική Ασπίδα στην γειτονική Ξάνθη στις 9 Ιανουαρίου 2022. Αυτό βολεύει στην ίαση των τραυματισμών που είναι 5 όχι 4. Συγνώμη ξέχασα την Παναγιωτίδου. Δηλαδή ολόκληρη πεντάδα. Τι να λέμε τώρα!!

Λοιπόν η ομάδα μας σοβαρά μιλούμε έχει μεγάλες δυνατότητες. Βαδίζει στα χνάρια του Αστέρα τις χρυσές δεκαετίες 1986-1995 και 1996-2005. Λίγες λεπτομέρειες πρέπει να προσέξουν οι «πιτσιρίκες» στην ουσία οδηγούμενες από τις λίγες έμπειρες και όλα θα πάνε καλά.

Κυρίως το βάρος να πέσει στις ελεύθερες βολές και μόνο σ’ αυτές. Τέλος ο κόσμος θα πρέπει να δίνει πιο έντονο παρών στην κερκίδα. Η ομάδα τον έχει ανάγκη και παροτρινόμενος από την φιλότιμη μασκότ τον Υπερπάνθηρα ΙΟΡΔΑΝΗ θα κάνει θαύματα. Πιστέψτε το αλήθεια σας λέω!!!

VERITE’ 54 ANEE’

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...