Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Έτοιμος για τον νέο του άθλο, ο Νίκος Σιδερίδης στην Ιταλία!

Ακολούθησε μας

Για την Ιταλία αναχώρησε ο Νίκος Σιδερίδης, για να πετύχει τον επόμενο άθλο του! Ποιος θα είναι αυτός; Να τερματίσει τον πιο μεγάλο υπερμαραθώνιο της Ευρώπης, τον γνωστό, Ultramilano Sanremo 2018 απόστασης 285 χιλ.!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 28 Απριλίου και το περιθώριο που θα έχει αυτός και οι υπόλοιποι συναθλητές του για να τερματίσει είναι 48 ώρες! Φυσικά, ο Σιδερίδης, για να πάρει μέρος όμως σ’ αυτή την δοκιμασία χρειαζόταν να έχει οικονομική βοήθεια για ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνες, μιας και σε όλη την διάρκεια της διαδρομής θα πρέπει να την στήριξη της ομάδας του με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Κάπου εδώ λοιπόν ενεπλάκη ο Δήμος της Καβάλας που ανέλαβε σημαντικό μέρος των εξόδων ως αντάλλαγμα της διαφήμισης που θα έχει ο Δήμος μέσω της ιστοσελίδας του Visit Kavala Kavala Blue City.
Δήμος Καβάλας: «Ο Σιδερίδης διαφημίζει την Καβάλα»!…
Με την ευκαιρία της αναχώρησης του αθλητή ο Δήμος Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον σπουδαίο Έλληνα και Καβαλιώτη πρωταθλητή υπεραποστάσεων, Νίκο Σιδερίδη και την ομάδα του, ξεκίνησε. Ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια στάθηκαν αρωγοί στην τιτάνια προσπάθεια που πρόκειται να κάνει στον μεγαλύτερο σε απόσταση υπερμαραθώνιο της Ευρώπης, ενώ ο αθλητής εκπροσωπεί το Δήμο μας διαφημίζοντας το νέα επίσημη τουριστική σελίδα του Δήμου Καβάλας Visit Kavala – Kavala Blue City. Καλή επιτυχία Νίκο»!
Ανακοίνωση Διοργάνωσης: «Νίκο τιμή μας»!
Ανακοίνωση επίσης εξέδωσαν και οι διοργανωτές του αγώνα, όπου τονίζουν ότι είναι τιμή τους η συμμετοχή του Σπαρταθλητή, ο οποίος σημείωσε την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του UltramilanoSanremo, είναι τιμή να ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Νικόλαου Σιδερίδη από την Ελλάδα. Του αθλητή του Σπάρταθλον που είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες των υπερμαραθωνίων. Είμαστε συγκινημένοι να έχουμε στην εκδήλωση μας αυτόν που τον περασμένο Σεπτέμβριο σημείωσε την καλύτερη ελληνική επίδοση των τελευταίων 27 ετών, τερματίζοντας στην 3η θέση (με χρόνο 22:58:40), βελτιώνοντας την ήδη εξαιρετική 6η θέση που είχε στους αγώνες του 2016 (26:09:45). Ελλάδα: Ένα σημείο αναφοράς για όλους τους ultra. Τιμή μας να σας έχουμε ανάμεσά μας, Νικόλαος! Να είσαι ultra».
Γ.Ν.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα