Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ευχαριστίες και δώρα στη δήμαρχο από τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου – Στον αγιασμό του 21ου Δημοτικού Σχολείου η Δήμητρα Τσανάκα

Ημέρα:

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καβάλας συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου Γιώργο Τρικκαλιώτη επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα προκειμένου να την ευχαριστήσουν για την πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της σχολικής μονάδας που αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα διατηρειταία κτίσματα της Καβάλας που κοσμούν την παλιά πόλη στη χερσόνησο της Παναγίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (4)Η δήμαρχος δεν έκρυψε τη χαρά της από την επίσκεψη των παιδιών και τους τόνισε ότι αποτελεί υποχρέωση και προτεραιότητα του Δήμου Καβάλας να μεριμνά για τα σχολικά κτίρια ώστε να παιδιά να μορφώνονται μέσα σ’ ένα όμορφο, καθαρό, ασφαλές και υγιεινό σχολικό περιβάλλον.

Τα παιδιά πρόσφεραν στη δήμαρχο ένα καλάθι με προϊόντα (λικέρ και γλυκά κουταλιού) που παρασκεύασαν τα ίδια στο πλαίσιο των εργαστηρίων της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Νωρίτερα, η δήμαρχος παρακολούθησε τον αγιασμό που τελέστηκε στο 21ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Λουκά με αφορμή την επαναλειτουργία της σχολικής μονάδας μετά την ολοκλήρωση των εκτεταμένων εργασιών αποκατάστασης της σχολικής μονάδας που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας του για έναν τουλάχιστον χρόνο.

Η δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που εργάστηκαν μεθοδικά και συντονισμένα προκειμένου το σχολείο ν’ αποκατασταθεί πλήρως ώστε με ασφάλεια να στεγάσει όλους τους μικρούς μαθητές. Ζήτησε από τα παιδιά να το κρατούν καθαρά και να το φροντίζουν και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Καβάλας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας μεριμνώντας για την παροχή άριστων συνθηκών φιλοξενίας των παιδιών στα σχολεία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...