Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ευχαριστίες και δώρα στη δήμαρχο από τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου – Στον αγιασμό του 21ου Δημοτικού Σχολείου η Δήμητρα Τσανάκα

Ημέρα:

spot_img

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καβάλας συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου Γιώργο Τρικκαλιώτη επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα προκειμένου να την ευχαριστήσουν για την πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της σχολικής μονάδας που αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα διατηρειταία κτίσματα της Καβάλας που κοσμούν την παλιά πόλη στη χερσόνησο της Παναγίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (4)Η δήμαρχος δεν έκρυψε τη χαρά της από την επίσκεψη των παιδιών και τους τόνισε ότι αποτελεί υποχρέωση και προτεραιότητα του Δήμου Καβάλας να μεριμνά για τα σχολικά κτίρια ώστε να παιδιά να μορφώνονται μέσα σ’ ένα όμορφο, καθαρό, ασφαλές και υγιεινό σχολικό περιβάλλον.

Τα παιδιά πρόσφεραν στη δήμαρχο ένα καλάθι με προϊόντα (λικέρ και γλυκά κουταλιού) που παρασκεύασαν τα ίδια στο πλαίσιο των εργαστηρίων της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Νωρίτερα, η δήμαρχος παρακολούθησε τον αγιασμό που τελέστηκε στο 21ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Λουκά με αφορμή την επαναλειτουργία της σχολικής μονάδας μετά την ολοκλήρωση των εκτεταμένων εργασιών αποκατάστασης της σχολικής μονάδας που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας του για έναν τουλάχιστον χρόνο.

Η δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που εργάστηκαν μεθοδικά και συντονισμένα προκειμένου το σχολείο ν’ αποκατασταθεί πλήρως ώστε με ασφάλεια να στεγάσει όλους τους μικρούς μαθητές. Ζήτησε από τα παιδιά να το κρατούν καθαρά και να το φροντίζουν και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Καβάλας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας μεριμνώντας για την παροχή άριστων συνθηκών φιλοξενίας των παιδιών στα σχολεία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...