Ελπίζουν στην εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας

Ημέρα:

«Θεωρώ ότι όσον αφορά το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας έχουμε φτάσει στο τέλος. Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν λάβει τις κάρτες στάθμευσης κι έχουν μείνει περίπου δέκα κάρτες μόνο. Πιστεύουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Κάστρο» στη συνοικία της Παναγίας, Φώτης Λαζαρίδης.

«Όταν τελειώσουν οι μικρολεπτομέρειες που απομένουν, όπως κάποιες διαγραμμίσεις με κίτρινο απαγορευτικό χρώμα, θα δοθεί το Ok για να αρχίσει να εφαρμόζεται το μέτρο…»

«Το συζητήσαμε με τον δήμαρχο Καβάλας, ότι πρέπει να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει διάψευση ότι θα εφαρμοστεί. Οι πολίτες της περιοχής το περιμένουν, αλλιώς θα αρχίσουν να αμφισβητούν τη διαδικασία αυτή. Δεν θέλουμε να το πιστεύουμε αυτό. Ο δήμαρχος ήταν κάθετος ότι θα εφαρμοστεί το μέτρο και πιστεύω ότι όταν τελειώσουν οι μικρολεπτομέρειες που απομένουν, όπως κάποιες διαγραμμίσεις με κίτρινο απαγορευτικό χρώμα, θα δοθεί το Ok για να αρχίσει να εφαρμόζεται το μέτρο. Όλα αυτά πιστεύω ότι θα τελειώσουν μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε. Έχουμε μερικές μέρες ακόμη και πιστεύω ότι αρχές Νοεμβρίου θα λειτουργήσει το μέτρο, όμως αυτό μένει να το δούμε», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Φώτης Λαζαρίδης.

«Αυτό πρέπει να τελειώσει γρήγορα και πιστεύω ότι θα γίνει, σύμφωνα και με τη βεβαίωση του δημάρχου Καβάλας…»

«Τα ίδια μας λέγανε και για τον Σεπτέμβριο, τα ίδια και για τον Οκτώβριο, αλλά το πρόβλημα στην Παναγία παραμένει. Μην ξεχνάμε ότι ήταν μία σχεδόν ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ελεγχόμενη στάθμευση στη Χερσόνησο της Παναγίας. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση για πισωγύρισμα για να ανακληθεί μία τέτοια απόφαση. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για ένα Δημοτικό Συμβούλιο. Αφού έχει παρθεί απόφαση και έχουν γίνει οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις και οριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να καθοριστεί ποιος θα παρκάρει που θα τελειώσουμε με το θέμα. Ήταν να έρθει ο ειδικός για τις διαγραμμίσεις την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν ήρθε, δεν ξέρω γιατί. Πιστεύω να τελειώνουμε γιατί μας έχει κουράσει και εμάς το θέμα, γιατί συνεχίζουν να ανεβαίνουν πάνω στα ενοικιαζόμενα στην Παναγία και το πρόβλημα συνεχίζεται. Αυτό πρέπει να τελειώσει γρήγορα και πιστεύω ότι θα γίνει, σύμφωνα και με τη βεβαίωση του δημάρχου Καβάλας», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Λαζαρίδης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον...

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από την Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη...

Καβάλα: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Περιγιάλι

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο...

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιμανάκι...

Επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας

Επιστολή προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας εν όψει...

«Λυσσασμένη γάτα» του Τενεσί Ουίλιαμς στο «Βασιλικό Θέατρο» από το Κ.Θ.Β.Ε.

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή «Αλλά βέβαια, εγώ δεν έχω...

Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Εύας Οικονόμου – Βαμβακά

Πόσο πολύ αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού η γέννηση...

Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΘΩΜΑΣ Δημ. ΧΙΖΑΡΗΣ

(μέσα από τα μάτια του ανηψιού του Δημητρίου Χαρ....