spot_img

Τελευταία Θέματα

spot_img

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Προχωρούν οι εργασίες στο πρώην κτίριο της Ορθοπεδικής Κλινικής

Προχωρούν οι εργασίες στο πρώην κτίριο της Ορθοπεδικής Κλινικής στο παλιό (πάνω) νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς.
”Τα έργα προχωρούν, έχει ξεκινήσει ο εργολάβος να κάνει μικροπαρεμβάσεις, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω να το τελειώσουμε γρήγορα, αν κι εγώ δεν ρισκάρω να πω πόσο καιρό θα κρατήσουν τα έργα, γιατί ξέρουμε πως είναι αυτά”, ανέφερε αρχικά ο κ. Γρανάς.

Η πρώην Ορθοπεδική θα λειτουργήσει σαν ίδρυμα φιλοξενίας γερόντων

”Ελπίζω σύντομα να το ολοκληρώσουμε για να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε στη συνέχεια. Είναι κάποιες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και στο ίδιο το κτίριο. Νομίζω ότι πάμε καλά. Οι γιορτές θα μας καθυστερήσουν λίγο, αλλά στρώνει ο καιρός και δεν θα έχουμε από εδώ και πέρα ιδιαίτερα προβλήματα. Όσον αφορά το πρώην Σανατόριο είμαστε σε στασιμότητα. Περιμένουμε μετά το Πάσχα κάποιες ειδήσεις για το οικόπεδο του Σανατορίου, ώστε να το ρυθμίσουμε αυτό και από ‘κει και πέρα μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτά που έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, ώστε να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα για το κτίριο του Σανατορίου και για την ψυχιατρική όπου στεγάζεται τώρα η σχολή των νοσηλευτριών. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα. Η πρώην Ορθοπεδική θα λειτουργήσει σαν ίδρυμα φιλοξενίας γερόντων. Πλέον όπως είναι και στην Ευρώπη όπου είναι ο κανόνας, οι ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται πηγαίνουν σε τέτοια ιδρύματα. Νομίζω ότι θα λειτουργήσει και θα βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη μιας ιδιαίτερης φροντίδας”, σημείωσε καταληκτικά ο κ. Γρανάς.