Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025

Πρέπει να αξιοποιηθεί σύντομα η παλιά Ορθοπεδική Κλινική

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Αρχέλαος Γρανάς: Το σκεπτικό μας είναι να μετατραπεί σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων /Ανέλαβα την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας σε μια κρίσιμη περίοδο και πολλά μέτωπα ανοιχτά / Έχουμε κάποια ακίνητα που θέλουμε να πουλήσουμε για να κάνουμε κάποιες εργασίες στο κτήριο του Αμυγδαλεώνα

Τα ηνία της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας ανέλαβε πρόσφατα ο Αρχέλαος Γρανάς, μετά την παραίτηση του Ξ. Κροκίδη για προσωπικούς λόγους. Μιλώντας στον «Ενήμερο», ο κ. Γρανάς αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ι.Ε.Κ. μέσα στο 2025.

«Μετά την απόσυρση από την θέση του προέδρου του κ. Κροκίδη, ανέλαβα την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας σε μια κρίσιμη περίοδο και πολλά μέτωπα ανοιχτά. Ένα θέμα που πρέπει να ολοκληρώσουμε το ταχύτερο δυνατό, είναι αυτό της αξιοποίησης της παλιάς Ορθοπεδικής Κλινικής που βρίσκεται στον χώρο του πρώην Σανατορίου», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.

«Το σκεπτικό μας είναι να μετατραπεί η πρώην Ορθοπεδική Κλινική σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων…»

«Είναι αδήριτη ανάγκη της περιοχής μας να υπάρχει ένας ακόμη χώρος, όπου θα  μπορούν να διαβιούν ηλικιωμένοι συμπολίτες μας. Ήδη έχουμε 100 αναμονές για γηροκομεία της περιοχής μας. Το σκεπτικό μας είναι να μετατραπεί η πρώην Ορθοπεδική Κλινική σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων όταν πάρουμε και όλες τις σχετικές αδειοδοτήσεις. Από ‘κει και μετά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με το πρώην Σανατόριο. Έχουμε κάποια μηνύματα, θα τα δούμε όλα στην πορεία, καθώς υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί από το Γενικό Πολεοδομικό της πόλης, αφού προορίζεται για ορισμένες χρήσεις δεν μπορεί να είναι για οτιδήποτε», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του στον «Ε» ο κ. Γρανάς.

«Έχουμε κάποια ακίνητα που θέλουμε να πουλήσουμε για να κάνουμε κάποιες εργασίες στο κτήριο του Αμυγδαλεώνα – Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά…»

«Από εκεί και μετά έχουμε κάποια ακίνητα που θέλουμε να πουλήσουμε για να κάνουμε κάποιες εργασίες στο κτήριο του Αμυγδαλεώνα, το οποίο αν δεν παρέμβουμε θα δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον σοβαρά. Τα λεφτά δεν υπάρχουν, άρα πρέπει να πουλήσουμε κάποια ακίνητα. Όπως ένα κατάστημα στην οδό Ομονοίας, το οποίο έχουμε εμείς, η Φιλόπτωχος και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου κι είμαστε έτοιμοι να το δώσουμε. Όλοι το θέλουμε να το δώσουμε για να πάρουμε κάποια χρήματα και να κάνουμε κάποια έργα. Γενικότερα έχουμε διάφορα θέματα στο κεφάλι μας και είμαστε σε ένα συνεχές τρέξιμο. Συλλογικά όλοι τρέξαμε για διάφορα θέματα, κυρίως ο κ. Κροκίδης κι εγώ, οι υπόλοιποι πιο πολύ για τα διαδικαστικά. Το 2025 είναι μια χρονιά εξελίξεων και μακάρι να πάνε όλα καλά. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά και από ‘κει και πέρα θα είναι διαδικαστική πλέον η δουλειά μας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο Αρχέλαος Γρανάς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θάσος: Λειτουργούσαν κατάστημα σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς άδεια

Συνελήφθη την 13-6-2025 το πρωί, σε παραλιακή περιοχή της...

Πάντα φταίνε οι άλλοι, έτσι Αλέξη; 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Η επιστροφή Τσίπρα και η πρόθεση...

Επιπλέον προσωπικό στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Παγγαίου

«Η σχετική προετοιμασία του δήμου Παγγαίου για την τρέχουσα...

Και τον έκλεψε και προσπάθησε να τον σκοτώσει

Συνελήφθη την Παρασκευή (13-6-2025) το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από...

Προτεραιότητα για τον δήμο Παγγαίου αποτελεί η Παιδεία

Ζωή Απαζίδου: H ανέγερση του 12θεσιου δημοτικού σχολείου στην...

«ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΟΙΞΗ» Συγγραφέας: ΝΙΚΗ ΕΥΕΛΠΙΔΟΥ

του Παύλου Λεμοντζή  Η «Ελληνοεκδοτική» κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο για...

Ασαφές το τοπίο για τα δημοτικά σχολεία Πρ. Ηλία και Αγ. Παρασκευής

Ασαφές παραμένει το τοπίο σχετικά με τα δημοτικά σχολεία...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μια ζωή θρύλος! (Επιμέλεια Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης)

του Παύλου Λεμοντζή Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι...