Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρωμα Γυναίκας στην Ηγεσία του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Στα γνώριμα βήματά της’’ περπατά’’ η νέα Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Άννα Παυλίδου, που από την 1η Ιουλίου 2018 ανέλαβε την ευθύνη του Ροταριανού Ομίλου της Δυτικής Καβάλας, από τους σημαντικότερους Ελληνικούς Ροταριανούς Ομίλους.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Αλλαγής  της Ηγετικής Ομάδας  στο ξενοδοχείο Ωκεανίς, μεταξύ μελών και αγαπημένων φίλων ροταριανών και μη.

Τον απολογισμό διετίας σε δράσεις και εκδηλώσεις υπενθύμισε ο προ Πρόεδρος Βασίλης Μακρής, άξιος σαν  Πρόεδρος και τέως Διοικητής πριν παραδώσει την θεσμική του θέση. Παρ όλες τις οικονομικές και κοινωνικές αντιξοότητες της εποχής,  ο Ροταριανός Όμιλος κατάφερε  κατά την διετία που πέρασε, να σταθεί επαξίως στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει σημαντικότατα κοινωνικό έργο σε τοπικό κυρίως επίπεδο. Προσφορά ειδών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εγκατάσταση κούνιας για Παιδιά με κινητικά προβλήματα, βοήθεια σε πλημμυροπαθείς, σε πρόσφυγες,  κ.α.

Ο Ροταριανός ¨Ομιλος σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την Προστασία του Παιδιού Καβάλας, εκπονούν ένα Διεθνές Ροταριανό Πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και οδεύει προς το πέρας του..

‘’…… Το σύνθημα της φετινής χρονιάς,  ΓΊΝΕ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ, με αντιπροσωπεύει απόλυτα.  Στη διάρκεια των χρόνων μου στο Ρόταρυ,  έχω δει ότι αυτό που πραγματικά παρακινεί τους Ροταριανούς είναι το Έργο τους. Οι ροταριανοί που έχουν την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αντίκτυπο μέσω των υπηρεσιών τους, δεν είναι πάντα οι γυναίκες και οι άντρες με τους μεγαλύτερους οικονομικούς πόρους, τη μεγαλύτερη εμπειρία σε χρόνια ή με τις μεγαλύτερες γνωριμίες.  Είναι αυτοί που εμπνέονται. Είτε ήταν κάτι που έκαναν, κάτι που είδαν, ή κάποιος που γνώρισαν, όλοι είχαν εμπειρίες που τους ‘’άναψαν φωτιά΄’ και τους ενέπνευσαν να υπηρετήσουν.

Θα ήθελα να εμπνεύσω τα μέλη του Ομίλου μας που επιθυμούν κάτι μεγαλύτερο. Η προσπάθεια να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο, είναι να είμαστε εμείς  αυτό το μεγαλύτερο, να δημιουργήσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια πέρα από κάθε έναν από εμάς.  ¨Όλοι μαζί  και με τη βοήθεια φίλων – εθελοντών του Ομίλου μας, θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά, προσφέροντας το κοινωνικό έργο μας ….’’ Μέρος του χαιρετισμού της Νέας Προέδρου πριν παρουσιάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Άννα Παυλίδου, Α’ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μακρής, Β΄Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Χατζηχρήστος, Γραμματέας: Βασίλης Νιάρχος, Ταμίας: Χρήστος Τζανάκος, Κοσμήτορας: Θεόδωρος Κουτσουμπέλας, Μέλος: Θεόδωρος Καγιαμπής..

Όλοι τους, άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας, έτοιμα να θυσιάσουν το χρόνο τους για το ροταριανό ιδεώδες που είναι το Υπηρετείν Υπεράνω Εαυτώ!!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...