Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό η Μαρία Φραντζεσκάκη

Ακολούθησε μας

Έχασε τελικά την μάχη με τον κορωνοϊό η δημοτική σύμβουλος Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη.

Η Μ. Φραντζεσκάκη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό μετά τον δεκαπενταύγουστο. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο 424 Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε το βράδυ της Τρίτης 21/9/2021.

Η Μαρία Φραντζεσκάκη γεννήθηκε το 1965 στην Καβάλα. Εργαζόταν στη ΔΟΥ Καβάλας και το τελευταίο διάστημα είχε αποσπαστεί στο πολιτικό γραφείο του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Καρακασίδη και μητέρα 4 παιδιών.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο αδερφός της, Μανώλης, με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία αναφέρει τα εξής:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΘΛΙΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ COVID. H AΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ!!! ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα