Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Πώς η διανομή φυλλαδίων συμβάλλει στο online Marketing;

Ημέρα:

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επικοινωνεί μια επιχείρηση τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της είναι η διανομή φυλλαδίων. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης που – παρά την αλματώδη εξέλιξη της online διαφήμισης – εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ποιες σημαντικές πληροφορίες περιλαμβάνουν τα φυλλάδια;

Με περιεκτικό τρόπο μεταφέρουν άμεσα και παραστατικά σημαντική πληροφορία στο ευρύ κοινό πλαισιωμένη από ένα καλαίσθητο design. Πιο συγκεκριμένα γίνονται ευρέως γνωστές πληροφορίες για την επιχείρησή σας όπως:

  • Το brand name και το logo της.
  • Υπηρεσίες και προϊόντα.
  • Προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών.
  • Κουπόνια για συγκεκριμένα προϊόντα σε προνομιακές τιμές.
  • Νέες αφίξεις σε προϊόντα /υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε.

Πώς η διανομή φυλλαδίων βοηθάει στην online προβολή;

Παράλληλα όμως, τα φυλλάδια ακολουθούν την εξέλιξη του Digital Marketing και εκσυγχρονίζονται με τρόπο που να παροτρύνουν τον καταναλωτή στο επόμενο βήμα, να ανακαλύψει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Και πώς γίνεται αυτό το βήμα;

Τα έντυπα φυλλάδια που έρχονται στα χέρια μας περιέχουν πληροφορίες για την επιχείρησή σας που σχετίζονται με την online προβολή σας όπως:

  1. Το site της επιχείρησής σας.

Είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσει ο δυνητικός πελάτης-καταναλωτής να εξερευνήσει γρήγορα και εύκολα την επιχείρησή σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να περιηγηθεί στις σελίδες σας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επανέρχεται χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεται το φυσικό σας κατάστημα.

  • Τα Social Media που διαθέτετε.

Facebook, Instagram, Twitter, Google My Business, Pinterest είναι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που πλέον κάθε επιχείρηση περιλαμβάνει στην εταιρική ταυτότητά της.

Με αυτά τα χρήσιμα «εργαλεία» κάνει το γνωστό «engagement» στην ορολογία του Digital Marketing ώστε οι απλοί επισκέπτες να μετατραπούν γρήγορα σε followers και στη συνέχεια σε αφοσιωμένους πελάτες της επιχείρησής σας.

  • E-shop!

Εάν δραστηριοποιείστε στο online εμπόριο και διαθέτετε e-shop, η διανομή φυλλαδίων μπορεί να σας βοηθήσει θεαματικά ώστε να ενισχύσετε το brand-awareness της επιχείρησής σας και φυσικά, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας που πάντα είναι και θα είναι ο κυριότερος στόχος σας!

  • Τα έξυπνα QR Codes!

Πολλές επιχειρήσεις περιλαμβάνουν στα φυλλάδιά τους QR Codes (Quick Responsive Codes) στους οποίους αποθηκεύουν την ιστοσελίδα τους, ένα microsite ή ακόμη και μία εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα smartphone που να μπορεί να σαρώνει τους QR Codes!

Είναι σίγουρα ένας διασκεδαστικός τρόπος ιδιαίτερα σε πιο νεαρές ηλικίες, καθώς αντιμετωπίζουν την όλη διαδικασία σαν ένα παιχνίδι χάρη στο οποίο ανεβαίνει το κύρος της επιχείρησής σας στις προτιμήσεις τους.

Online + Offline διαφήμιση

Για την επιτυχημένη και αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας, προτιμήστε online και offline τρόπους διαφήμισης!

Σκεφτείτε ότι με τον συνδυασμό τους περιλαμβάνετε μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος και δεν αποκλείετε καμία πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να διαθέτει τη γνώση και τα μέσα για να σας εντοπίζει ανά πάσα στιγμή από το κινητό ή τον υπολογιστή!

Εμπιστευτείτε τη διανομή φυλλαδίων για την επιχείρησή σας στους καλύτερους! Ακόμη, θα βρείτε και άλλες υπηρεσίες όπως το merchandising, το promotion και η door to door διανομή φυλλαδίων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα συν και τα πλην των κυβερνητικών παρεμβάσεων στην Παιδεία

Αργύρης Μυστακίδης: Θα περιμέναμε να κινηθεί το υπουργείο προς...

Το Σάββατο ο αγώνας Λάρισας – ΑΟΚ

Από την Super League 2 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Θα...

Βράβευση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης eTwinning απονεμήθηκε...

Συμβολική αποχή των δικηγόρων με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους

  Σε συμβολική αποχή από τα καθήκοντά τους προχώρησαν τη...

Οργανώστε το τέλειο party

Αν πλησιάζουν τα γενέθλιά σας ή απλά αναζητάτε μία...

Ο Γιώργος Καλαντζής υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με το ψηφοδέλτιο...

Βελτίωση των υποδομών στο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Ο Δήμος Καβάλας εκτελεί τις τελευταίες ημέρες σειρά εργασιών...

Μεγάλος μύθος: Ο Τσίπρας πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ από 3,5% στο 36%

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Yπάρχουν αλήθειες που παραμερίζονται και στη...