Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Για στιγμές απόλυτης άνεσης και ξεκούρασης!

Ημέρα:

Ένας καναπές κρεβάτι είναι χρήσιμος για καθημερινή χρήση σε κάθε σπίτι, είτε μικρό είτε μεγάλο κι αυτό γιατί ακόμα κι αν δεν αποτελεί το βασικό κρεβάτι, μπορεί να φιλοξενήσει τους επισκέπτες σας. Η μεγάλη συλλογή του Welhome θέτει στη διάθεσή σας μονούς ή διπλούς, διθέσιους ή τριθέσιους και γωνιακούς καναπέδες κρεβάτια, πολύτιμα για το σαλόνι ή το γραφείο σας. Βρείτε μεταλλικούς ή υφασμάτινους, πολυμορφικούς με στρώμα μεγάλης αντοχής, αναδιπλούμενο μηχανισμό και με αποθηκευτικό χώρο και επιλέξτε κάποιον με μπράτσα ή χωρίς, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές και πραγματοποιήστε την αγορά σας online ή στα φυσικά καταστήματα Welhome!

Καναπέδες γωνιακοί για χώρους άνετους και καλαίσθητους!

Καναπέδες γωνιακοί, ένα από τα πιο δημοφιλή έπιπλα καθιστικού στον χώρο της επίπλωσης! Εάν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας καναπέ, επιλέξτε Welhome, όπου σας περιμένει ο καναπές γωνία που θα λατρέψετε! Ιδανικός για σαλόνια μικρά και μεγάλα, ο γωνιακός καναπές είναι, μάλιστα, ακόμα πιο αγαπητός όταν γίνεται κρεβάτι! Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή και επιλέξτε μέσα από μοντέρνους γωνιακούς καναπέδες, απλούς ή πολυμορφικούς, σε σχήμα π, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, εκείνον που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα τον κάνει πιο λειτουργικό και καλαίσθητο από ποτέ!

Έπιπλα υψηλής ποιότητας και κομψού σχεδιασμού!

Τα έπιπλα σπιτιού που θα συναντήσετε στο Welhome διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό τους και γι’ αυτό ικανοποιούν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Μοντέρνα, κλασικά, νεοκλασικά, μεταλλικά, ξύλινα, πτυσσόμενα ή απλά, όλα βρίσκουν τη θέση τους σε κάθε δωμάτιο. Στην τραπεζαρία, στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, στο παιδικό υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο. Κάντε, λοιπόν, την αγορά σας online με ένα click στο welhome.gr, διαφορετικά επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα Welhome σε Αθήνα και Ναύπλιο και αποκτήστε τα έπιπλά σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...